Mobil

És igen: szupervékony mobil brutális akksival

Íme a bizonyíték arra, hogy a vékony kialakítás és a komoly kapacitású akkumulátor adott esetben simán összepárosítható egymással.

Az elmúlt időkben hozzászokhattunk már ahhoz, hogy az okostelefonok vagy szuperkarcsú kialakításúak és szerény akksikapacitással rendelkeznek, vagy pedig komoly akkumulátor található bennük, de cserébe nagyon vastagok. A hivatalosan várhatóan két nap múlva bejelentendő Vivo X5 Max s viszont a jelek szerint sikeresen kombinálja egymással a vékony kivitelt és a combos akksit.

 

Az újdonság mindössze 7,29 milliméter vastag, miközben az akkumulátora nem kevesebb mint 4150 mAh kapacitással rendelkezik, ami mindenképpen tiszteletet parancsoló érték – bejelentésekor várhatóan a Vivo X5 Max s lesz a világ legvékonyabb, 4000 mAh-nál nagyobb akksival szerelt okostelefonja.

 

Az előlapot uraló 5,5 colos érintőkijelző 1920×1080 pixeles Full HD felbontással rendelkezik, a motorháztető alatt pedig egy nyolcmagos MediaTek MT6752-es chipset, illetve 2 GB RAM található. Az integrált memória 16 GB kapacitású, ezenkívül pedig természetesen microSD memóriakártyás bővítési lehetőséget is kapunk. A 4G mobilnetes és dupla SIM-slotos újdonság 13 és 5 megapixeles kamerákat kapott, várható árát azonban egyelőre még sűrű homály fedi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik