Mobil

Átverés a 25 megapixeles Lumia 940 első fotója

A Microsoft érkezőben lévő felsőkategóriás Windows 10 okostelefonjának első valódi fényképére egyelőre még várnunk kell.

Az általunk is alaposan letesztelt Nokia Lumia 930 bemutatása óta immár több mint egy esztendő eltelt, vagyis lassan mindenképpen itt az ideje a sokak által várva várt utódmodell bejelentésének. Jól értesült források szerint pedig ez nem lesz más, mint a Microsoft Lumia 940, melyről nemrégiben az alábbi fotó bukkant fel a világhálón:

 

A dolog egyetlen szépséghibája, hogy a felvételről kiderült, hogy nem több egyszerű Photoshop fércmunkánál. A fotón látható készülék teste a Lumia 830-as telefoné, a kamera szekció pedig egyenesen a nemrégiben érkezett Lumia 640 XL-ről lett átmásolva, arról nem is beszélve, hogy a fotón szereplő Lumia 940 és Microsoft feliratok perspektívájával sincs éppen minden rendben.

A természetesen a legújabb Windows 10 operációs rendszert futtató Lumia 940 pletykák szerint egy nagyteljesítményű nyolcmagos chipsetet kap, az érintőkijelző képátlója 5,2 col, a frontkamera révén akár 8 megapixeles szelfik is készíthetők, a hátoldali főkamera pedig állítólag nem kevesebb mint 25 megapixeles felbontású. Pletykálnak továbbá cerkás kezelhetőségről és íríszszkennerről is, valamint arról, hogy Microsoft Lumia 940 XL néven érkezik majd a készülék 5,7 colos kijelzős nagytesója is. A várható ár ismeretlen, mint ahogy egyelőre a hivatalos bejelentés időpontját is sűrű homály fedi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik