Mobil

Ismét frissíthető, jobbá tehető az LG G3

Mostanság szinte csak úgy záporoznak egymás után az új csúcskészülék frissítései.

Az LG által július elején piacra dobott abszolút felsőkategóriás okostelefon, az általunk már részletesen bemutatott G3 most újabb frissítést kapott. Az OTA (Over The Air) módon villámgyorsan letölthető és telepíthető update valamivel több mint 15,5 MB méretű: a V10g verziójelölést kapott szoftver július 27-i keltezésű, vagyis most vasárnap véglegesítették. A frissítést mindenképpen érdemes kipróbálni, az ugyanis újabb teljesítmény-optimalizálással és Google javításokkal kecsegtet.

Legutóbb tegnap cikkeztünk arról, hogy a G3 tulajdonosoknak érdemes update-elni a készülékeiket: ebben az anyagban a V10a-ról a V10e szoftververzióra történő váltásról esett szó. A július 8-i dátumot viselő, közel 44 MB-os V10e a V10g-hez hasonlóan egyrészt a teljesítmény-optimalizálásról szólt, másrészt pedig jobb akkumulátor élettartammal, illetve továbbfejlesztett kamerával kecsegtet.

A V10e és a V10g között egyébként még egy szűkebb kör számára elérhető, 61 MB-os, július 9-i keltezésű V10f frissítés is feltűnt a színen. Ezen update-ek közös vonása, hogy az LG G3 Android verziószámát változatlanul 4.4.2-n hagyják, és azt egyelőre sajnos még nem tudni, hogy a gyártó mikor adja majd ki az első 4.4.4-es KitKat frissítést.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik