Média

Új kézben a Radiosite

Új tulajdonoshoz került a radiosite.hu nevű, 10 éve működő rádiós szakmai hírportál. Az új tulajdonos a 42NETMedia csoport lett, mely erről a portálon számolt be. Az oldal új főszerkesztője Mikos Ákos lett. Gálosi Szabolcs alapító-főszerkesztő és volt tulajdonos idén augusztusban mondott le, ő egyébként a Petőfi Rádió volt felelős szerkesztőjével összeállva elindult a budapesti Radiocafé egykori frekvenciájára vonatkozó, folyamatban lévő frekvenciapályázaton. Azóta az oldalt Huszár Dávid irányította.

radiocafe 98.6
Többen is rámozdultak a Radiocafé régi frekvenciájára
Az egyik pályázó az ingyenes közösségi frekvenciára a Petőfi Rádió volt felelős szerkesztőjének cége, aki egy rádiós szakmai weboldal volt főszerkesztőjével állt össze.

A tulajdonosváltozás bejelentésekor hangsúlyozták, hogy hamarosan megújul az oldal, de az új külső ellenére megtartják a portál alapértékeit, illetve ígérik, hogy a jövőben is a szakmaiság és objektivitás figyelembevételével fogják szállítani a magyar rádiós piac híreit.

Pintér Dániel Róbert, a 42NETMedia csoport tulajdonosának szavai alapján a Gálosi Szabolcs által lefektetett alapvetéseket tovább akarják vinni, céljuk ugyanakkor, hogy több tartalmat nyújtsanak, miközben a szakma szeretetét közvetítik úgy, hogy az ne csak egy szűk közösség figyelmét legyen képes lekötni.

Gálosi Szabolcsot is idézik a honlapon:

Egy több mint tízéves projekttől nem lehet szívfájdalom nélkül megválni, de megnyugtat, hogy egy profi, szakmai csapat veszi majd át az irányítást. A 42NET Brand széles körben ismert a rádiós piacon, garancia a minőségi termékekre és szolgáltatásokra, ráadásul maximális szakmai eltökéltséggel és alázattal végzik munkájukat. Számomra bizonyos, hogy a lehető legjobb kezekbe került az oldal

Kiemelt kép: Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, a Gong Rádió új tulajdonosa és Orbán Viktor miniszterelnök. Fotó: MTI/archív
300 milliót fizetett Mészáros Lőrinc a Gong Rádióért
Habony Árpád rokonai is odaadták a részüket a felcsúti polgármester cégének, Kecskemét leghallgatottabb rádiójában Mészárosékon kívül már csak Kecskemét fideszes önkormányzata a tulajdonos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik