Média

Kódolatlan a Comedy Central és a Cool

tévé tv távkapcsoló. fotó: thinkstock
tévé tv távkapcsoló. fotó: thinkstock

November 10. és 23. között kódolatlanul, vagyis ingyenesen, előfizetés nélkül érhető el a Comedy Central műsora minden MinDig TV néző számára, ahogy november 13-26. között a Cool tévécsatorna is ingyenesen fogható lesz a 750 ezer MinDig TV háztartásban – közölte az Antenna Hungária, miután az állami műsorszóró vállalat erre irányuló megállapodást kötött a Viacom és az RTL Magyarország tévétársaságokkal.

A Comedy Central a B jelű multiplexen, a 38. programhelyen, a Cool pedig a D jelű multiplexen, a 14. programhelyen lesz fogható a digitális földfelszíni műsorszóró rendszeren. Ehhez csak egy tető- vagy szobaantenna, illetve digitális vételre alkalmas tévékészülék vagy set-top-box szükséges, illetve szükség lehet a dekóderen vagy a DVB-T tunderrel rendelkező tévéken egy újrahangolásra is.

A csatornanyitás időszakában a Viacomhoz tartozó Comedy Centralon látható lesz például a Mike és Molly és az Archer, de a South Park rajongói is új részekkel találkozhatnak. Ugyancsak a kódolatlan időszakban lesz képernyőn a csatorna saját gyártású sorozata, a Tömény Történelem. A Coolon, az RTL Magyarország sorozatcsatornáján a kódolatlan időszakban a Halálos Fegyver című sorozat, A mentalista, a Dr. Csont, az X-akták 10. évada lesz látható, valamint a Kapcsolat és az Időről időre időutazós sorozatok első évadának epizódjai, illetve országos tévépremierként A zöld íjász 5. évada is látható lesz a Coolon.

RTL Spike
Új csatorna a DIGI-nél
A tavaly indult RTL Spike is bekerült a műholdas és kábeles szolgáltató kínálatába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik