Média

Az RTL volt sajtófőnöke harmadszor is a Közútnál

Pécsi Norbert. fotó: RTL
Pécsi Norbert. fotó: RTL

Pécsi Norbert, az RTL Magyarország volt sajtófőnöke a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs vezetője lett nemrégiben. Pécsi karrierje során már harmadik alkalommal dolgozik a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium alá tartozó közútkezelő vállalatnál.

Pécsiről idén augusztusban írtuk meg, hogy elhagyja az RTL-t, csakúgy mint Révész Zsuzsanna kommunikációs osztályvezető. Az RTL-nél azóta a vállalati kommunikációs ügyekkel Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes, valamint egyes kiemelt műsorok kommunikációjával a Red Lemon Media ügynökség foglalkozik.

Távoznak az RTL Magyarország kommunikátorai
Egyszerre megy el Révész Zsuzsa kommunikációs osztályvezető és Pécsi Norbert Sándor sajtókapcsolati vezető. A cég ezután külső cégre bízza a kommunikációs feladatokat - tudta meg a 24.hu.

Kétszer az RTL-nél, háromszor a Közútnál

Pécsi Norbert 2008 és 2011 között dolgozott először a Magyar Közútnál, ahol szóvivő és kommunikációs menedzser volt, majd az RTL kommunikációját akkoriban külső partnerként menedzselő kommunikációs ügynökség (ON-R Kft.) munkatársaként vett részt először a tévétársaság munkájában, de ezután 2012-ben másodjára is a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-hez ment, szóvivő-kommunikációs osztályvezető pozícióba. Innen került aztán „vissza” 2015-ben az RTL-hez, immáron főállásba, sajtófőnökként.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az országos, mintegy 32 ezer kilométeres közúthálózat üzemeltetési és fenntartási feladatait látja el, 19 megyei és 93 mérnöki egységén keresztül 6 ezer főt foglalkoztat. Hozzájuk tartozik az Útinform is.

Kiemelt kép: Pécsi Norbert. Fotó: RTL Magyarország

Ajánlott videó

Olvasói sztorik