Média

Várni kell a Válótársakra

A szokottnál később, csak jövő év elején érkezik a Válótársak 3. évada az RTL Klubra – írja a Sorozatwiki, mely felidézte, hogy a heti fikciós sorozat első évada 2015 novemberében indult az RTL Klubon és nagyon sokan nézték, majd a második széria 2016 novemberében indult és szintén jó számokat hozott. A széria 3. évadát idén nyáron még az időközben TV2-höz szegődő Stohl Andrással együtt leforgatták, de a blog szerint ezekre az új részekre még várni kell, egészen januárig.

Dirk Gerkens vezérigazgató a TV2 Csoport tavaszi műsorait bemutató tájékoztatón a budapesti High Note Sky bárban 2017. február 8-án. A vezérigazgató szerint "hamarosan, valamikor az idei évben" behozhatják a kereskedelmi célcsoportban meglévő hátrányukat az RTL Magyarországgal szemben. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
170 milliónál is többel tartozik az RTL Magyarországnak Dirk Gerkens
Szabálytalan számlák, eltúlzott stúdióbérleti díj, horribilis telefonszámla – ilyen tételekből jön össze a TV2 vezérigazgatójának a tudottnál is nagyobb tartozása.

Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese is megerősítette a Sorozatwikinek, hogy egyelőre várni kell a következő évadra:

Meg tudom erősíteni, hogy ebben a naptári évben nem kerül képernyőre a Valótársak harmadik évada. Az oka nagyon egyszerű: egészen karácsonyig három napi szórakoztató műsor van hétköznapokon képernyőn, így egyszerűen nincs rá hely. Viszont a Valótársak második évadát ismét megnézhetik a nézők csütörtök esténként

– mondta Kolosi.

Stohl András sem marad ki a Válótársak folytatásából
A színész hiába vállalt munkát a konkurens csatornánál, a sorozatba visszatérhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik