Média

Új műsort kap Liptai Claudia a TV2-nél

Appra Magyar címmel új műsor indulását jelentette be a TV2 Média Csoport ügyfélkapcsolati igazgatója, Zájer Attila néhány perccel ezelőtt a Big Picture 2018 című, a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesületének (MEME) szervezésében Budapesten zajló tévés szakmai konferencián.

Az új műsor egy „gondolatvalóságshow” lesz Liptai Claudia vezetésével. A műsor lényege, hogy a nézők a TV2 applikációjának segítségével különböző kérdések kapcsán szavazhatnak, illetve elmondhatják a véleményüket, a stúdióban ülő celebek pedig megpróbálják kitalálni, mely válaszra érkezhetett a legtöbb szavazat. A műsor beszállítója az IKO, Andy Vajna és Rákosi Tamás közös vállalkozása lesz. A műsor elindítását novemberre tervezik. Az új műsor címe egyébként nem túl eredetire sikeredett, ugyanis Appra Magyar címmel 2013-ban az Informatikai és Távközlési Vállalatok Szövetségének (IVSZ) már volt egy versenye.

Új csatornát indít a Story TV tulajdonosa
Átnevezik a Story4, a Story5 és a Galaxy Tv csatornákat, és Film4 néven indítanak egy negyedik csatornát – jelentette be Borsány-Gyenes András.

Zájer Attila azt is elmondta, hogy november 7-től jelentkezik majd Ördög Nóra műsorvezetésével az Ázsia Expressz című produkció legújabb szériája. Ez, ahogy talán a korábbi részre még néhányan emlékeznek, egy utazós reality műsor, ahol a játékosoknak napi 1 dollárból kell túlélniük az adott napot, ami nem kis kihívás elé állítja a résztvevőket, vagyis egy viszontagságokkal teli túlélőtúráról van szó. A műsorban Gál Noémi, a Viszkis rabló és Berki Krisztián is látható lesz.

Az ügyfélkapcsolati igazgató megemlítette ezenkívül, hogy hamarosan érkezik a Korhatáros szerelem című, új saját fikciós heti sorozat is. Ez az a fikciós sorozat, melynek főszereplője Dobó Kata, és mely ugyanannak a műsorgyártó cégnek a fejlesztése, amely az RTL-en futó A mi kis falunkat is gyártja.

A Big Picture 2018-ról itt olvashatja tudósításainkat.

Dirk Gerkens vezérigazgató a TV2 Csoport tavaszi műsorait bemutató tájékoztatón a budapesti High Note Sky bárban 2017. február 8-án. A vezérigazgató szerint "hamarosan, valamikor az idei évben" behozhatják a kereskedelmi célcsoportban meglévő hátrányukat az RTL Magyarországgal szemben. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
TV2-vezér: Nem vagyok dermatológus
Dirk Gerkens ezzel védekezik egy interjúban, ahol szóba került, miért engedtek adásba a Tényekben egy pánikkeltő anyagot, amelyben a naptej használatáról beszélték volna le a nézőket.

Kiemelt kép: Liptai Claudia. Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik