Média

Igazgatóváltás a Telenor Magyarországnál

November elsejétől Kiss Judit irányítja a Telenor Magyarország humánerőforrás divízióját HR-igazgatóként. Elődje, Németh Zoltán HR vezérigazgató-helyettes 15 év után távozik a vállalattól – közölte a távközlési óriás szerdán.

A Telenor tájékoztatása alapján Kiss Judit négy éve csatlakozott a vállalathoz, legutóbbi pozíciójában pedig a Telenor Csoportnál dolgozott nemzetközi szervezetfejlesztőként. A szervezetpszichológus végzettségű szakember diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerezte. Pályafutása során több mint 15 évet töltött el HR-területen vezetőként – korábban például a Shell Hungary HR-vezetőjeként –, nemzetközi szervezetfejlesztői tanácsadóként és executive coachként.

Németh Zoltán mandátuma lejártával távozik a Telenor Magyarországtól, ahol 2002 óta dolgozott, és 2012 óta volt HR vezérigazgató-helyettes, illetve a vállalatcsoporton belül ugyanebben a pozícióban másfél évet töltött a Telenor Montenegrónál. A Telenor Magyarországnál kulcsszerepet játszott a vállalat HR-stratégiájának és munkaadói profiljának kialakításában – tette hozzá a vállalat.

Iparágunk folyamatos átalakuláson megy át, amely munkaadóként is nagy rugalmasságot követel meg tőlünk. Hálás vagyok Zoltánnak azért, hogy sokéves munkájával és tapasztalatával hozzásegített bennünket ahhoz, hogy a magyar telekommunikációs piac versenyképes szereplőjeként helyt álljunk, és örömmel tölt el, hogy a vele megkezdett munkát Judit személyében egy kiváló, tapasztalt szakemberrel folytathatjuk

– mondta el Alexandra Reich, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik