Média

Romantikus csatornát kapnak a UPC Direct ügyfelei

romance tv logo
romance tv logo

Bővíti novembertől lefedettségét a Romance TV nevű televíziós csatorna, mely ezentúl a UPC Direct műholdas rendszerén keresztül elérhetővé vált a magyar fogyasztók számára. A csatorna egyébként Romániában is erősít, de ott a Focus Saton keresztül. A stratégiai cél a lépéssel, hogy a Romance TV a kelet-európai piacokon növelje nézőtáborát.

A kereskedelmi csatornát, melyet a német Mainstream Media AG működtet, a közepes árfekvésű Médium TV nevezetű csomagjába teszi be a UPC Direct, így sokak számára elérhető lesz. (A Focus Satnál az alap, illetve családi csomagba kerül be.)

A Romance TV több mint ezer órányi, többnyire pozitív végkicsengésű romantikus tévésorozat, tévéfilm és telenovella jogaival rendelkezik, elsődleges célcsoportját pedig kifejezetten a nők jelentik.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a UPC DTH-ben meghatározó terjesztő partnerre találtunk a kelet-európai országokban. Míg Romániában e lépés jelenlegi műholdas terjesztésben elért sikereink folytatása, Magyarországon e téren az első lépést tettük meg közösen. Meggyőződésünk, hogy ezzel a partnerséggel széleskörű ismertséghez juttatjuk a csatornát. Az együttműködés ugyanakkor fémjelzi tartalmaink népszerűségét is a helyi piacokon.

– jelentette ki Tim Werner, a Mainstream Media AG ügyvezető igazgatója és a Romance TV Magyar Betriebs GmbH valamint a Romance TV Románia Betriebs GmbH vezérigazgatója. 

Catalin Itu, a UPC DTH ügyvezető igazgatója hozzátette:

Célunk, hogy a UPC Direct és a Focus Sat előfizetőnek a legjobb minőségű tartalmat biztosítsuk. Megtiszteltetés, hogy a Romance TV-vel bővíthetjük a kínálatunkat, még több szórakoztató tematikus tartalommel örvendeztetve meg a UPC Direct és a Focus Sat előfizetőit.

A Romance TV-n rendszeresen olyan írók történetei is láthatók mint Rosamunde Pilcher, Inga Lindström, Emilie Richards, Katie Forde vagy Utta Danella. Bár az ezekből készült filmfeldolgozások hangvételükben különböznek, egy dolog mégis közös bennük: témájukat, hangulatukat szorosan meghatározza a táj, ahol játszódnak: tengerparti romantika, egy kis vidéki idill, házasodni készülő ifjú párok.

A csatornán egyébként az Álomhajó című sorozat, a Született férjek, az Érzelmek vihara, a Második esély és a Danni Lowinski is látható lesz. Közölték azt is, hogy jeles napokon, illetve ünnepek alkalmával a Romance TV különleges műsorfolyammal is jelentkezik majd.

Azt, hogy a Romance TV Magyarországon is megjelenik, tavaly áprilisban jelentették be. A csatorna marketing és terjesztési feladatait egyébként Romániában és Magyarországon is a Tematic Media Group, a román Radu Morar médiavállalkozása látja el, mely tulajdonosa a Fishing&Huntingnak, a Sláger FM-nek és a Sláger TV-nek is.

Épp ma írtuk meg, hogy hamarosan a Viasat World Epic Drama néven új tévécsatorna is indul, elsők között Magyarországon is. Ez utóbbi csatorna kosztümös drámasorozatokat kínál majd.

távkapcsoló
Új tévécsatornát indít a Viasat World
Magyarországon is elérhető lesz a Viasat World induló Epic Drama nevű kosztumös drámasorozatokat kínáló tévécsatornája.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik