Média
romance tv logo

Romantikus csatornát kapnak a UPC Direct ügyfelei

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2017. 10. 12. 14:01

Korábban a témában:

Bővíti novembertől lefedettségét a Romance TV nevű televíziós csatorna, mely ezentúl a UPC Direct műholdas rendszerén keresztül elérhetővé vált a magyar fogyasztók számára. A csatorna egyébként Romániában is erősít, de ott a Focus Saton keresztül. A stratégiai cél a lépéssel, hogy a Romance TV a kelet-európai piacokon növelje nézőtáborát.

A kereskedelmi csatornát, melyet a német Mainstream Media AG működtet, a közepes árfekvésű Médium TV nevezetű csomagjába teszi be a UPC Direct, így sokak számára elérhető lesz. (A Focus Satnál az alap, illetve családi csomagba kerül be.)

A Romance TV több mint ezer órányi, többnyire pozitív végkicsengésű romantikus tévésorozat, tévéfilm és telenovella jogaival rendelkezik, elsődleges célcsoportját pedig kifejezetten a nők jelentik.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a UPC DTH-ben meghatározó terjesztő partnerre találtunk a kelet-európai országokban. Míg Romániában e lépés jelenlegi műholdas terjesztésben elért sikereink folytatása, Magyarországon e téren az első lépést tettük meg közösen. Meggyőződésünk, hogy ezzel a partnerséggel széleskörű ismertséghez juttatjuk a csatornát. Az együttműködés ugyanakkor fémjelzi tartalmaink népszerűségét is a helyi piacokon.

– jelentette ki Tim Werner, a Mainstream Media AG ügyvezető igazgatója és a Romance TV Magyar Betriebs GmbH valamint a Romance TV Románia Betriebs GmbH vezérigazgatója. 

Catalin Itu, a UPC DTH ügyvezető igazgatója hozzátette:

Célunk, hogy a UPC Direct és a Focus Sat előfizetőnek a legjobb minőségű tartalmat biztosítsuk. Megtiszteltetés, hogy a Romance TV-vel bővíthetjük a kínálatunkat, még több szórakoztató tematikus tartalommel örvendeztetve meg a UPC Direct és a Focus Sat előfizetőit.

A Romance TV-n rendszeresen olyan írók történetei is láthatók mint Rosamunde Pilcher, Inga Lindström, Emilie Richards, Katie Forde vagy Utta Danella. Bár az ezekből készült filmfeldolgozások hangvételükben különböznek, egy dolog mégis közös bennük: témájukat, hangulatukat szorosan meghatározza a táj, ahol játszódnak: tengerparti romantika, egy kis vidéki idill, házasodni készülő ifjú párok.

A csatornán egyébként az Álomhajó című sorozat, a Született férjek, az Érzelmek vihara, a Második esély és a Danni Lowinski is látható lesz. Közölték azt is, hogy jeles napokon, illetve ünnepek alkalmával a Romance TV különleges műsorfolyammal is jelentkezik majd.

Azt, hogy a Romance TV Magyarországon is megjelenik, tavaly áprilisban jelentették be. A csatorna marketing és terjesztési feladatait egyébként Romániában és Magyarországon is a Tematic Media Group, a román Radu Morar médiavállalkozása látja el, mely tulajdonosa a Fishing&Huntingnak, a Sláger FM-nek és a Sláger TV-nek is.

Épp ma írtuk meg, hogy hamarosan a Viasat World Epic Drama néven új tévécsatorna is indul, elsők között Magyarországon is. Ez utóbbi csatorna kosztümös drámasorozatokat kínál majd.

távkapcsoló
Új tévécsatornát indít a Viasat World
Magyarországon is elérhető lesz a Viasat World induló Epic Drama nevű kosztumös drámasorozatokat kínáló tévécsatornája.
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2012. június 14.
Zaid Naffa, Jordánia magyarországi tiszteletbeli konzulja (j) mond beszédet a Buddha-Bar Hotel Klotild Palace megnyitó ünnepségén. Mellette Orbán Viktor miniszterelnök (k) és Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter áll. Budapest új luxusszállodáját az Erzsébet híd pesti hídfőjénél lévő Klotild Palotában jordán üzletemberek cége, a Mellow Mood Group alakította ki.
MTI Fotó: Kollányi Péter
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.