Média

Újra lesz ValóVilág

Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese tegnap a Vízió című tévés budapesti szakmai konferencián bejelentette, hogy jövőre új évaddal tér vissza a valóságshow-juk, a ValóVilág.

A műsor legutóbb 2016 második felében, augusztustól decemberig volt látható az RTLII műsorán Nádai Anikó és Istenes Bence vezetésével. A 2018-ban érkező szezon sorban a 9. évada lesz a ValóVilágnak – írja a Sorozatwiki.

RTL Klub
Megújul az RTL Klub
Ezt Vidus Gabriella vezérigazgató a tévétársaság 20. születésnapja alkalmából megrendezett nagyszabású ünnepségen jelentette be.

Azt, hogy a kereskedelmi tévénél tervezik, hogy folytatják a valóságshow-t, illetve érkezhet a VV9, régóta sejteni lehetett. Szóba is került ez exkluzív interjúnkban Vidus Gabriellával, az RTL Magyarország vezérigazgatójával, aki arra, hogy úgy hallani, még idén képernyőre kerül a ValóVilág következő szériája, azt válaszolta a nyáron:

Pontos dátumot még nem tudok mondani, de a terveink között szerepel.

A blog egyébként arról is beszámolt, hogy idén október 30-án indul az Oltári csajok című saját gyártású naponta jelentkező telenovella az RTLII csatornán. A százrészes produkció három fiatal lány, az Erdész-nővérek történetét meséli el. Az Oltári Csajokat az a Kalamár Tamás készíti, aki 2015-ig, 17 éven át volt a Barátok közt producere.

A tegnapi Vízió elnevezésű tévés szakmai rendezvényen elhangzott egy másik fontos bejelentés is: Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója elmondta, hogy október közepén alaposan felforgatják a TV2 műsorainak kezdési időpontjait, illetve indul a Ninja Warrior Hungary.

tv2 njw
Változnak a TV2-s műsorok kezdési időpontjai
Az október közepén életbe lépő új műsorrendet az induló Ninja Warrior Hungary című műsorral magyarázzák. Fischer Gábor programigazgató egyébként elégedetten nyilatkozott a TV2 nézettségéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik