Média

Levette az AMC kódolását a Telekom

távkapcsoló
távkapcsoló

Október 31-én 12 óráig az AMC ingyenes bónuszcsatornaként érhető el a Telekom lakossági IPTV és digitális kábeltévé és műholdas tévé-előfizetői számára.

Az AMC a 7-es csatornahelyen érhető el, valamint a TV GO-n is, a Koktél és Közszolgálati csomaggal rendelkező előfizetők kivételével.

A csatorna bónuszcsatornaként elérhető továbbá a TV GO Alap TV csomag és a TV GO Családi TV csomaggal rendelkező előfizetők számára is.

A kódolatlan időszak alatt, október 15-én indul a tízrészes amerikai produkció, az „Emerald City”, amelyet részben Magyarországon forgattak. A fantasy-sorozat történetét az Óz, a nagy varázsló szolgáltatja. Az októberi bónusz-hónap során kiderül az is, hogyan alakul az apokalipszis elől menekülő család sorsa, a „Fear the Walking Dead” 3. évadában. Október 16-án AMC-n lesz a „Fargo” 3. évadának országos premierje is. A filmek rajongóit a Taxi, a Rambo, a Pókember, a Desperado és a Twilight-filmek is várják majd az AMC-n.

tévé tv fotó: Thinkstock
Nagyot változik a tévés csatornakínálat
Senki ne csodálkozzon, ha mától a távkapcsolóján nem találja a megszokott csatornáinak egy részét. Összeszedtük a legfontosabb változásokat.

(Hírünk eredeti változatának címében tévesen AXN-t említettünk az AMC helyett, tévedésünkért elnézést kérünk.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik