Média
Sándor Imre PR-díj

Egy héttel tovább lehet nevezni a Sándor Imre PR-Díjra

24.hu
24.hu

2017. 09. 15. 10:33

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) úgy döntött, hogy egy héttel meghosszabbítja a szeptember elsejével kiírt Sándor Imre pályázatának nevezési időszakát, így szeptember 22-én éjfélig fogadja a pályázatokat.

A PR-szakma egyik elméleti megalapozójáról, Sándor Imréről elnevezett díjjal hatodik éve részesíti elismerésben a PR-Szövetség a legjobb PR-munkákat. A díj kimondottan azzal a céllal jött létre, hogy ösztönözze a szakmában dolgozókat az egyre magasabb szakmai színvonal elérésére. A Sándor Imre PR-Díjakat hírnévmenedzsment és kommunikációs kampány kategóriákban osztják ki az induló ügynökségek, illetve vállalatok között.

A pályázati határidő kitolásával az MPRSz célja az, hogy minden pályamunkát be tudjon fogadni, és elég időt hagyjon az elismerésért induló ügynökségek és vállalatok számára, hogy azok értékelhető formában, a kiírásnak megfelelően juttassák el munkájukat a zsűrinek.

A nevezés feltételei és körülményei változatlanok, a pályázati kiírás letölthető az MPRSz honlapjáról.

Összeállt a zsűri

A pályázat kihirdetése óta egyébként a zsűri össztetételére is fény derült. A hattagú zsűri elnöke R. Kovács Dániel, a Front Page Communications ügyvezetője, az MPRSZ elnökségi tagja. A zsűri tagja továbbá Bodó Teodóra (Provident Pénzügyi Zrt., Vállalati és Kormányzati Kapcsolatok Igazgatóság vezetője), Bruck Gábor (Sawyer Miller Group vezetője), Hevesi Nóra (Tesco-Global Áruházak Zrt., kommunikációs vezető), Maczelka Márk (SPAR Magyarország kommunikációs vezető) és Puskár Krisztián (Kreatív, szerkesztő).

A díjakat novemberben, az MPRSz PR Kávéházi Estjén, ünnepélyes keretek között osztják ki.

Visszaütött a gyűlöletkampány
Csúnya pofára esés lett a Bell Pottinger és a Gupta-csoport ügyének vége, miután a nevüket összefüggésbe hozták egy rasszistának minősített dél-afrikai gyűlöletkampánnyal.
Parlament (Array)
Nem tetszik az Infotörvény módosítója a reklámszakmának
A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) és a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) emiatt közösen fordult észrevételekkel az Igazságügyi Minisztériumhoz az információszabadságról szóló törvény módosításának tervezetéhez.
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Wikileaks founder Julian Assange raises his fist prior to addressing the media on the balcony of the Embassy of Ecuador in London on May 19, 2017.
Ecuador urged Britain today to "grant safe passage" out of the country to WikiLeaks founder Julian Assange after Sweden dropped a warrant that drove him to take refuge in Ecuador's London embassy. / AFP PHOTO / Justin TALLIS
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.