Gábor Fanni
Média

Új portált indított a PPH Media

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2017. 09. 12. 09:29

Új hr-üzleti site-ot és márkát indít a Kreatív és az Üzlet&Pszichológia című szaklapokat is megjelentető PPH Media – a volt Professional Publishing – lapkiadó. Az új oldalt hrpwr.hu néven indították el,  tájékoztatásuk alapján a Business Next és Üzlet&Pszichológia című nyomtatott lapjaik és az Üzlet& Pszichológia Akadémia, JobXperience című, üzleti döntéshozókat megszólító rendezvényeik sikerére alapozva.

A hrpwr.hu a PPH Mediát ügyvezetőként irányító Vándor Ágnes ügyvezető tájékoztatása alapján egy napi frissítésű, igényes tartalmat szolgáltató online felület, az elnevezés pedig a hr erejét fejezi ki, vagyis azt, hogy minden cég hosszú távú sikere az ott dolgozó emberek tehetségétől, motiváltságától és a csapatösszhangtól függ.

A szerkesztőség élére azt a Gábor Fannit nevezték ki, aki a kiadóhoz tartozó Üzlet&Pszichológia című szaklapnak is főszerkesztője. Gábor Fanni végzettsége közgazdász és pszichológus. Tévés és rádiós munkák után az mfor.hu-nál a marketing rovat vezetője volt, majd hét éve a Kreatív magazinba kezdett cikkeket írni. Öt éve a szakember saját ötlete alapján és főszerkesztésével indította el a PPH Media az első Üzlet&Pszichológia című kéthavi magazint, mely azóta is működik.

A szerkesztőség meggyőződése, hogy a folyamatosan változó munkaerőpiaci környezetben minden gazdasági vállalkozás számára kiemelkedő fontosságú a megfelelő munkaerő kiválasztása, képzése és megtartása. Az új márka ezeken a területeken kíván segítséget nyújtani a cégvezetőknek és a hr területével foglalkozó szakembereknek.

Az új oldalon szakértők sorolják be a praktikus tanácsokat és kapcsolódó interjúkat a munkavállalói életútra vonatkozóan. Ezenkívül a honlap a piac aktuális történéseivel és esettanulmányaival informálja olvasóit. A cikkeket közép-, és felsővezetőnek, illetve humán erőforrásért és employer brandingért (azaz munkáltatói márkáért) felelős szakembereknek ajánlják a szerkesztők szakmai útmutatásként napi kihívásaikhoz. Az új honlap célja a hasznos, kézzel fogható tudás átadása hr-esek, cégvezetők számára, hogy megtartsák motivációjukat mások motiválásában.

Szintén a hrpwr ernyőmárka alá kerül a kiadó által nemrégiben meghirdetett HRKOMM Award, mellyel  a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat díjazzák.

A PPH Media ügyvezetője hozzátette: a hrpwr.hu online szakportállal a kiadó a többféle iparági jelenléte mellett a különböző iparágakban mindenhol meglévő azonos funkciókban szükséges szaktudások bővítésének irányában is szeretne elmozdulni.

Németh Forgács Bernadett, a Russmedia új tartalomfejlesztési vezetője és lapcsoport főszerkesztője.
Rehabilitálták a meghekkelt Orbán-interjú után kirúgott főszerkesztőt
Fontos vezető lett a Russmediánál Németh F. Bernadett, a veszprémi Napló korábbi főszerkesztője, akit a meghekkelt Orbán-interjút követően rúgtak ki a laptól. Most azonban a főszerkesztők fölé helyezték őt a Hajdú-bihari Naplót, az Észak-Magyarországot és a Kelet-Magyarországot kiadó cégnél.
Kiemelt kép: Gábor Fanni, a hrpwr főszerkesztője. Fotó: PPH Media
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

German Chancellor Angela Merkel greets an interactive robot at the digitalSTROM stand during the annual Girl's Day fair at the chancellery in Berlin on April 26, 2017.
The fair aims to attract young women to hi-tech and engineering jobs.  / AFP PHOTO / John MACDOUGALL
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.