Média

A TV2 Csoport suttyomban leveszi a herevasalt celebjének műsorát

Berki Krisztián. Fotó: TV2 sajtószoba
Berki Krisztián. Fotó: TV2 sajtószoba

Eltűnik a 2013 óta látható Édes Élet a SuperTV2-ről – derül ki a Sorozatwiki blogról, melynek szerzője annak ellenére értesült a változásról, hogy azt a TV2 csoport hivatalosan nem kommunikálta mostanáig.

A műsor főszereplője, a magát a herevasalásával ismertté tevő Berki Krisztián egyébként a cégcsoporthoz tartozó Fem3 csatorna Fem3Café című műsorában ezután is látható lesz.

A Sorozatwiki felidézte: az Édes Élet még 2013 őszén indult a TV2-n, ahol eleinte kifejezetten kimagasló nézettséget is produkált, 2014-től azonban elkezdtek romlani a nézettségi mutatói a reality-nek, ezért a végén le is kapták a képernyőről. 2015-ben azonban újra visszahozták a műsort, de már csak a kistestvér SuperTV2 csatornán, ahol azután a nyári szünetek kivételével folyamatosan sugározták is. Idén is nyári pihenőre ment a műsor, emiatt június óta csak a korábbi adásokat ismételtek. Azonban a herevasalt celebet és társait felvonultató valóságshow ismétléseit a mai nappal leveszi műsoráról. Mivel a blog úgy tudja, hogy esetleg soha többé nem készülnek a reality-ből új részek, megkeresték a tévétársaság sajtóosztályát, ahol azt a választ kapták, hogy az Édes Élet egy szezonális műsor, ezért természetes, hogy bizonyos időközönként pihenőre megy – így van ez most is. A csatorna azt állította, a produkció nem szűnik meg, bármikor visszatérhet a képernyőre. A píáros munkatárs ezután megragadta az alkalmat, hogy egy kicsit promózza, hogy hétfőn elindult az új napi sorozat, a Csajok, pasik, Balaton a SuperTV2-n.

Kiss András szelfije Gönczi Gáborral, Marsi Anikóval és Szebeni Istvánnal. Fotó: facebook
Újabb kulcsfigura sokallt be a TV2 Tényeknél
Többeket sokkolt a tévénél, hogy Kiss András, a Tények társ-, illetve felelős szerkesztője is beadta ma a felmondását, pont amikor eddigi társszerkesztő társának, Tuka Nikolettának lejárt a felmondási ideje.
Kiemelt kép: Berki Krisztián. Fotó: TV2 sajtószoba

Ajánlott videó

Olvasói sztorik