Média

Hetekre kódolatlan a Paramount filmcsatorna

Paramount Channel
Paramount Channel

Két hétig kódolatlanul nézhető a Paramount Channel a MinDig TV elnevezésű, tető- vagy szobaantennával ingyenesen elérhető digitális földfelszíni rendszerén.

A lehetőséget a Paramount Channelt működtető Viacom médiaszolgáltató és az állami műsorszóró vállalat, az Antenna Hungária közötti megállapodás teszi lehetővé.

A kódolatlan időszak szeptember 1. és szeptember 14. között tart majd, ez alatt így hozzávetőlegesen 750 ezer háztartásban lesz fogható a filmcsatorna. Premierekre és régi klasszikusokra is számítani lehet. A kéthetes csatornanyitás alatt a MinDig TV nézői olyan népszerű filmsikereket és díjnyertes alkotásokat láthatnak mint az Indiana Jones-filmek, a Star Trek, a Minden héten háború, az Ace Ventura és a Stephen King: Az. A csatorna a kisebbeket célozva olyan családi filmeket is műsorára tűz mint a Beethoven, a Chipkatonák és a Hófehérke és a hét törpe.

A Paramount Channel a D jelű multiplexen, a 22. programhelyen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Az Antenna Hungária azt tanácsolja, hogy ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást végezzenek el a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Szeptemberben egy másik tévécsatorna, a Da Vinci Learning is kódolatlan lesz, de ezzel a lehetőséggel csak a Telekom ügyfelei tudnak élni, szemben a Paramounttal, amit bárki nézhet, akinek van egy szoba- vagy tetőantennája és egy digitális földfelszíni sugárzás (DVB-T) vételére alkalmas dekódere vagy tévéje.

Da Vinci Learning
Kódolatlanul kezdi az őszt a Da Vinci Learning
Szeptemberben egy hónapon át díjmentesen érhetik el a Telekom televíziószolgáltatásának nézői az oktatócsatornát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik