Média

Távozott az Origótól Székely Tamás, bejelentették, hol folytatja karrierjét

Székely Tamás
Székely Tamás

Augusztustól az egyik jelentős magyar sales house és technológiai szolgáltató kötelékében, az Ads Interactive-nél folytatja karrierjét Székely Tamás. A szakember több mint tizenhét évnyi digitális médiaértékesítési tapasztalattal rendelkezik, ebből tizenegy évet töltött az Origo/New Wave Media csapatában.

Székely itt 2015 novembere óta key account managerként dolgozott, ez alatt stratégiai partnerekkel való kapcsolattartás, proaktív projektek tervezése és szervezése, illetve értékesítési szektorok kutatása volt a fő feladata. Ezt megelőzően 2007-2015 között az Origo senior médiaértékesítési managere volt, feladatai közé tartozott az online, tévé, mobil médiumok, illetve az IT, Tech, Szolgáltatás, Kultúra és Szabadidő szektorok értékesítésének kezelése, valamint új hirdetési termékek kialakítása.

Pályája elején négy éven át a hirdetéskiszolgáló szervert (adserver) működtető Adverticum Zrt.-nél dolgozott ügyfélmenedzserként, ezenkívül az AdNetwork Kft. kampány menedzsereként is dolgozott 2005 tavaszától.

Tamás érkezése fontos mérföldköve annak, hogy az Ads Interactive növekedése töretlen maradjon az elkövetkezendő időszakban. Kapcsolatai, tapasztalata és sales területén megszerzett tudása jelentős hozzáadott érték lesz a teljes Ads Interactive csapat vonatkozásában. Kiemelt feladata lesz a direkt ügyfelek irányában történő bevételek növelése, és az ügyfélkapcsolatok erősítése

– mondta Németh Iván, az Ads Interactive ügyvezetője.

Székely új munkahelyén is key account managerként dolgozik.

Somogyi Endre, a DIMSZ új főtitkára
Változás a DIMSZ élén
Somogyi Endre váltja Lugosi Boglárkát a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) főtitkári pozíciójában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik