Média

Módosított a budapesti rádiós pályázaton a Médiatanács

Augusztus 21-én formai okok miatt pontosította a július 25-én elfogadott, Budapest 98,6 MHz körzeti rádiós frekvenciát érintő pályázati felhívását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa, emiatt viszont a beadási időpont szeptember 6-áról október 2-ára módosul – közölte az NMHH kommunikációs igazgatósága kedden.

A közleményben emlékeztetnek: a Médiatanács július 28-án tette közzé a Budapest 98,6 MHz körzeti rádiós frekvencia pályázati felhívását. A hatóság azonban a felhívás nyilvánosságra hozatala után észlelte, hogy szükség van a pályázati felhívás pontosítására. A testületnek ezért a félreértések elkerülése és a benyújtandó pályázati ajánlatok egyértelműsége érdekében rendkívüli ülésen kellett módosítania a korábbi pályázati felhívást: a pályázóknak ugyanis nem a formanyomtatványon, hanem nyilatkozati formában kell meghatározniuk az öt évnél nem régebben készült magyar zenei művek vállalt napi minimális arányát.

Az NMHH kommunikációs igazgatósága hangsúlyozta, a médiatörvény lehetővé teszi, hogy a Médiatanács a pályázati felhívás közzététele után is módosítson a kiíráson a pályázati ajánlatok benyújtását megelőző legfeljebb 15 napig. A Médiatanács a módosítás miatt augusztus 21-én tette közzé az új, módosított pályázati felhívást, amelynek az új beadási időpontja október 2., hétfő. A dátumot a médiatörvény szerinti kötelező határidő beszámításával állapították meg az eredeti felhívásban szereplő szeptember 6. helyett – írja az NMHH.

autórádió

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik