Média

Átmenetileg kódolatlan az RTL Spike

RTL Spike
RTL Spike

Az állami műsorszóró, az Antenna Hungária és az RTL Spike csatornát működtető Viacom médiavállalat közös bejelentése alapján az augusztus 21. és szeptember 3. közötti két hétben az összes MinDig TV néző számára kódolatlanul, azaz ingyenesen elérhető lesz az RTL Spike csatorna a 64. programhelyen.

A kódolatlan időszakban olyan sorozatok és filmek kapnak is láthatók lesznek mint a Vámpírnaplók és a 48 óra,  illetve a Cobra 11 és Top Gear, de szerepelnek a kínálatban saját gyártású műsorok is. A táncmozdulatairól ismert Pumped Gabó idén másodszor tér vissza az RTL Spike-ra, hajmeresztő történeteivel és Ágival való viharos románcával. Az első évad sikere után augusztus 21-én lesznek láthatók a Pumpedék: Bikiniszezon című sorozatban.

Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az RTL Spike csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken – tanácsolja az Antenna Hungária.

Az RTL Spike csatorna tavaly decemberben indult. Nevével ellentétben nem az RTL Magyarország, hanem a Viacom médiavállalat csatornájáról van szó, de szoros együttműködésben készül az RTL csoporttal, a reklámidejét is az RTL Magyarország alá tartozó R-Time értékesíti.

A MinDig TV földfelszíni digitális televíziós szolgáltatást az állami műsorszóró, az Antenna Hungária nyújtja, ingyenesen elérhető a megfelelően beállított tető- vagy szobaantennával több mint 750 ezer háztartásban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik