Média

Kiderült, mikor tér vissza a Konyhafőnök Junior

Hegedűs Hanga
Hegedűs Hanga

Az RTL Magyarország csütörtöki bejelentése értelmében szeptember 4-én tér vissza a Konyhafőnök Junior című műsor egy új évaddal az RTLII-n. (Korábban csak annyit jelentett be a cég vezetősége, hogy az idei második félévben várható a produkció a képernyőn.)

A főzőshow második szériájában újra 8 és 13 év közötti gyerekek kapnak esélyt arra, hogy bebizonyíthassák Sárközi Ákosnak, Wossala Rozinának, Fördős Zének és a nézőknek, hogy fiatal koruk ellenére is profi szakácsként tudnak főzni.

Érdekesség, hogy a Konyhafőnök Junior második évadában egy, az első szériában szereplő versenyző  is újra bebizonyítási lehetőséget kap, hogy igenis ott a helye a gasztronómia világában. Három – a középdöntő kapujában – kiesett versenyző sorsáról a nézők szavaztak. Hogy Varga Viktória, Veégh Olivér és Müllner Bence közül ki kapott újra esélyt, az már a műsorból derül ki, mely 20:30-kor jelentkezik majd.

Arról, hogy milyen más műsortervei vannak még az idei őszi-téli tévés szezonra az RTL Magyarországnak, itt írtunk korábban. Egyébként a konkurencia, az Andy Vajna érdekeltségű TV2 is elég erős őszre készül: minden este főműsoridőt saját gyártású műsorral töltik meg, amire rég nem volt már példa a cégcsoportnál, hiszen ez elég költséges, illetve erőforrás-igényes dolog. Az esti főműsoridős nézettségi versenyben ezenkívül azzal próbálnak majd erősíteni, hogy lerövidítik a Tények című műsorukat.

Tények
Rövidebb lesz a TV2-n a Tények a nyár végétől
65 helyett 55 perces lesz a 18 órakor kezdődő műsor bruttó adásideje, a Tények Extra pedig más időpontba kerül át.
Hatalmas pénzt tol a filmgyártásba az Apple jövőre
Jövőre egymilliárd dollárt szán műsorgyártásra az Apple, mely ezzel a hollywoodi filmgyártók konkurenciájává válik.
Kiemelt kép: Hegedűs Hanga, a Konyhafőnök Junior győztese 2015-ben

Ajánlott videó

Olvasói sztorik