Média

Nagy dobásra készül a TV2

A Sorozatwiki blog megszellőztette a TV2 őszi műsorrendjének egyik tervezetét. Ez alapján csakúgy mint az RTL Klubon, ahol a Survivor című, egzotikus szigeten játszódó túlélő show-val indítanak augusztus 28-án, a TV2-n is már ekkor elkezdik az őszi programokat vetíteni.

A blog információi szerint Andy Vajna tévéadóján a teljes főműsoridőben, 19 és 23 óra között csak saját gyártású szórakoztató jellegű műsorokat tűznek majd képernyőre, ami elég rég óta nem fordult már elő náluk.18:55-kor indul majd a csatornán a Séfek séfe című főzős tehetségkutató, melyet azután Gundel Takács Gábor műsorvezetésével az Áll az alku követ, mely a reklámokkal együtt bruttó egyórás időtartamú lesz. Ez után a Drágám, add az életed című, ugyancsak szórakoztató jellegű műsor következik majd 21:30-kor, melynek új férfi műsorvezetője Csonka András lesz, mellette pedig Ábel Anita szerepel majd.

Hétfőn, szerdán és pénteken 23:20-tól filmeket ad majd a TV2, kedden a Született szobalányok 3. szériája következik, csütörtökönként pedig az 1/1 Azurák Csabával.

music television mtv
Kódolatlan lesz a Music Television
Bár a lehetőséggel a német és az osztrák nézőket célozza a Music Television tulajdonosa, várhatóan a magyarok is ki tudják használni a lehetőséget januártól.

A Sorozatwiki arról is ír, hogy tudomása szerint szeptember elején a hétvégi műsorok még nem kezdődnek el.

Mint arról már beszámoltunk, a TV2 egyébként – csakúgy mint a rivális RTL Klub – új napi sorozatot indít. A TV2 napi sorozatának címe A Csajok, pasik, Balaton lesz, itt vannak róla a részletek.

Új magyar sorozatot indít a TV2 csoport
Augusztus 28-án indul az új napi sorozat, a Csajok, pasik, Balaton.

Frissítés (augusztus 16.):

A TV2 ma hivatalosan is bejelentette az őszi műsorrendjét. Ez alapján

18:55-kor kezdődik majd a Séfek Séfe, főzős tehetségkutató
20:30
-kor Áll az alku Gundel Takács Gáborral
21:30
-kor Drágám, add az életed!

Ebből az is látszik egyébként, hogy 55 percre rövidül a Tények bruttó adásideje.

Tények
Rövidebb lesz a TV2-n a Tények a nyár végétől
65 helyett 55 perces lesz a 18 órakor kezdődő műsor bruttó adásideje, a Tények Extra pedig más időpontba kerül át.
Kiemelt kép: A TV2 székháza. MTI Fotó: Mohai Balázs

Ajánlott videó

Olvasói sztorik