Média

Esmeralda visszatér

Andy Vajna szappanoperákra szakosodott kábelcsatornáján, az Izaura TV-n újra levetítik hamarosan az egykoron népszerű sorozatot, az Esmeraldát – jelentette be a TV2 Csoport, mely azt is jelezte, hogy visszahozzák a Paula és Paulina című szappanoperát is Gabrila Spanic főszereplésével, méghozzá utóbbit augusztus 28-tól.

Az Esmeralda augusztus 21-től lesz látható hétköznaponként. A TV2 annyira bízik a leporolt sorozat sikerében, hogy az év egyik nagy dobásaként beszélnek arról, hogy újra műsorra tűzi az Izaura TV az 1990-es években sikeres mexikói telenovellát Leticia Calderón és Fernando Colunga főszereplésével.

Egyébként ugyancsak visszatér a Titkok és szerelmek, benne szerelmi viszályokkal. A Titkok és szerelmeket szintén augusztus 21-től kezdik el vetíteni.

Az Izaura TV a múlt héten a 18-59-es korosztályban 0,6 százalékos közönségarányt produkált főműsoridőben, ezzel a 33. csatorna volt a hazai televíziók nézettségi versenyében a Nielsen Közönségmérés adatai alapján. Az egész napot tekintve a 32. helyen végeztek és 0,8 százalékos átlagos közönségarányuk volt.

Tombor András, az Atmedia új tulajdonosa
Tovább bővül a Habony Árpádot hitelező üzletember cégének tévés portfóliója
39 tévécsatorna reklámidejét fogja értékesíteni Tombor András kormányközeli üzletember cége, az Atmedia, hozzájuk kerülnek az októberben debütáló Sony Max és a Sony Movie Channel tévécsatornák is.
A TV2 vezérlője Fotó: MTI / Mohai Balázs
Távozik a TV2 Tények egyik kulcsfigurája
Pedig Tuka Nikolettának nagy álma volt a műsornál dolgozni. Rajta kívül még két másik ember is elmegy.

Kiemelt kép: Leticia Calderón és Fernando Colunga, az Esmeralda főszereplői

Ajánlott videó

Olvasói sztorik