Média

Magyarországra is megjött a Motorsport.com

hu.motorsport.com
hu.motorsport.com

Magyar nyelven is elérhetővé vált az online motorsport nemzetközi szinten is jelentős egyik szereplője, a Motorsport.com, mely világszerte 23 kiadással, 13 nyelven, a nap 24 órájában friss hírekkel, fényképekkel, videókkal és rendszeres élő közvetítésekkel várja az autós és motoros versenyek iránt érdeklődőket. A folyamatosan, havonta mintegy 1200 új cikkel, 12 ezer fényképpel és több mint 100 videóval bővülő tartalomból számos versenysorozatról, a Forma-1-től kezdve a Nascar-on át a MotoGP-ig, átfogó ismereteket szerezhetnek a látogatók.

A GP-live.hu helyén elindult hu.Motorsport.com-on immár új köntösben érhetők el a hazai és nemzetközi motorsportéletről szóló szöveges és audiovizuális tartalmak. Az oldalon emellett továbbra is heti rendszerességgel jelentkezik az egyórás, YouTube-ról élő adásban sugárzott Motorsport Magazin, melyben a Forma1 mellett több motorsport széria is hétről-hétre szerepet kap – jelentette be az oldal hirdetési felületeit értékesítő Adaptive Media reklámértékesítő ház.

Igazi megtiszteltetésnek érezzük, hogy a Motorsport.com úgy döntött, megjelenik Magyarországon is, és ezzel elhozza a piacvezető szerkesztői lefedettségét az elkötelezett olvasóközönségünknek a motorsport minden területén. A világon nincs jobb digitális média felület, ami olyan átfogó és részletes autóversenyzési tartalmat nyújt, mint a Motorsport.com.

– mondta el Dénes Gergely, a hu.Motorsport.com főszerkesztője.

Dénes Gergely főszerkesztő. Fotó: Digisport
Dénes Gergely, a hu.motorsport.com főszerkesztője /  Fotó: Digisport

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik