Média

Kezdődik a webáruházak versenye

Immáron hetedik alkalommal rendezi meg az Árukereső.hu az Ország Boltja versenyt, ahol a webáruházak küzdenek egymással a győzelemért.

A verseny kiíróinak célja, hogy megtalálják és bemutassák a legkiválóbb szolgáltatást nyújtó és legnépszerűbb webáruházakat, illetve felhívják a figyelmet a magyar online piac töretlen fejlődésére. A versenyben való részvétel minden magyar internetes bolt számára ingyenes.

A szervezők közlése alapján idén a verseny második napján máris több mint 250 webáruház nevezett be a népszerűségi kategóriában folytatott megmérettetésre.

A versenyben résztvevő webshopokra tegnaptól szeptember 12-ig bárki szavazhat a www.orszagboltja.hu oldalon. Az internetes áruházak is ezen a címen regisztrálhatnak a versenyre. Idén először egyébként a legnagyobb webáruházak részére Webpláza kategóriát is meghirdettek.

A Minőségi kategóriában induló boltok minősítését azok az internetes felhasználók határozzák meg, akik vásárolnak az adott webáruházban, és a játék időszaka alatt kitöltenek egy online kérdőívet, amelyben értékelik a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást, illetve egyéb más, a vásárlási élményt meghatározó jellemzőt. Az ő értékeléseik összesítése alapján kerülnek ki a kategória győztesei, valamint az Ország Boltja fődíj nyertese.

A kategóriák díjait és a fődíjat nagyszabású gálaest keretén belül hirdetik ki szeptember 21-én. A tavalyi győztesekről itt olvashat bővebben.

Ország Boltja 2016 nyertesek
Díjazták az ország legjobb webshopjait
Hatodik alkalommal rendezték meg az Ország Boltja versenyt. Egy könyves webáruház vihette haza a fődíjat.

Nemrégiben egyébként egy másik e-kereskedelmi versenyre is sor került, az eCommerce Hungary, az IVSZ és az eNET szervezésében, ennek eredményéről itt írtunk.

Ők lettek az év e-kereskedői
Az eNET és az IVSZ szervezésében idén már tizenegyedik alkalommal adták át az Év Internetes Kereskedője Díjat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik