Média

Új napi sorozatot indít az RTL

Oltári Csajok
Oltári Csajok

Oltári Csajok címmel, új, 100 részes napi magyar sorozatot indít az RTL Magyarország – tudta meg a SorozatWiki. A blog, melynek információját a tévétársaságnál hivatalosan is megerősítették, azt is írja, hogy a széria készítője az a Kalamár Tamás, aki 2015-ig, 17 éven át volt a Barátok közt producere, majd átadta a stafétát Rozgonyi Ádám rendezőnek.

A sorozat forgatása már meg is kezdődött az elmúlt hetekben, és már az ősszel látható lesz az RTLII-n. Van más érdekesség is: nevezetesen, hogy a telenovella egyik rendezője, a Barátok közt korábbi Balassa Imréje, Kinizsi Ottó lesz, aki az utóbbi sorozatban is dolgozott rendezőként.

A SorozatWikinek az RTL-nél azt is elmondták, hogy a sorozatban Hűvösvölgyi Ildikó Kossuth-díjas színésznő is szerepelni fog. A történet szerint az Oltári Csajok Budapesten játszódó, mai ihletésű romantikus telenovella, amiben három fiatal lány – az Erdész nővérek – a boldogságot, a sikert és a szerelmet keresik. A három, vidékről a fővárosba költözött lány kalandjai és egy mesés esküvő lehetősége adja a történet gerincét.

Egy néhány hete az RTL Magyarország vezérigazgatójával, Vidus Gabriellával közölt interjúnk alapján egyébként már sejteni lehetett, hogy az RTLII tartalmában változás lesz. Az RTL Magyarország  ugyanis új, gameshow és talkshow tévécsatornát indít RTL Gold címmel, és a vezérigazgató elárulta, hogy lesz olyan műsor, ami az RTLII-ről ide kerül át. Ez viszont azt jelenti, hogy az üresedő programhelyekre új tartalom készül.

Vidus Gabriella, RTL Magyarország
Vidus Gabriella: Lehet, lesz felvásárlási próbálkozás, de eladási szándék nincs
Az RTL Magyarország vezérigazgatója szerint ugyan szinte minden külföldi médiacég kivonult Magyarországról, az RTL kitart.
Nádai Anikó, az RTL Gold csatornán induló Anikó #show műsorvezetője
Új tévécsatornán indít új talkshow-t az RTL Magyarország
RTL Gold néven, többek között Nádai Anikó új műsorával indul tévécsatorna a Film+2 csatorna helyén - erősítette meg a 24.hu értesülését az RTL Magyarország.

Néhány napja egyébként már a Bors is pedzegette, hogy valamilyen új sorozat készülődik az RTL-nél, de a cikkben több tárgyi tévedés is volt, többek között ők úgy tudták, hogy heti sorozat lesz, és ők csak az év végére datálták a sorozat indulását.

FRISSÍTÉS (13.07): Az új telenovella indulása egy mai, RTL-es háttérbeszélgetésen is szóba került. További részleteket, így például azt, hogy melyik cég fogja gyártani, illetve mely korosztály lesz a célcsoportja, illetve milyen más műsortervei vannak még az RTL-nek, ide kattintva olvashat.

Budapest, 2012. október 4. Aula a Magyar RTL budatétényi székházában 2012. október 4-én, amelyben az RTL Klub és az RTL 2 televíziók működnek. MTI Fotó: Máthé Zoltán
A Tények 14, az RTL Híradó 157 estét nyert meg idén
Vidus Gabriella és Kolosi Péter közösen számolt be egy sajtóbeszélgetésen a második féléves műsortervekről. Azt is elmondták, idén eddig mindössze 14 estét tudott megnyerni a TV2 Tények.

FRISSÍTÉS (14:00): Az RTL kiadott egy közleményt is az új telenovelláráról. Ebből további újdonságként kiderülnek a stáblistáról további nevek is: Horváth Anna, Hartai Petra, Michl Juli, Jaskó Bálint, Dér Zsolt, Ember Márk, Hűvösvölgyi Ildikó, Szabó Gabriella, Nagy Enikő, Tűzkő Sándor, Mohácsi Norbert, Fehér Adrienn, Ilyés Barnabás, Köleséri Sándor és Kanalas Dániel is.

FRISSÍTÉS (14.24): A konkurens SPI/FilmBox csatorna is új tévésorozattal készül a következő időszakban, érkezik a Knightfall és az Einstein rejtélyei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik