Média

Új vezetője van a Magyar Nemzet véleményrovatának

Magyar Nemzet (Kiemelt fotó: Berecz Valter/24.hu)
Magyar Nemzet (Kiemelt fotó: Berecz Valter/24.hu)

Ezentúl Gazda Albert vezeti Simicska Lajos médiumánál a véleményrovatot – derül ki a Magyar Nemzet Online impresszumából, valamint a Kreatív.hu mai híréből. A változás oka, hogy az eddig a rovatot vezető Körmendy Zsuzsa nyugdíjba vonult.

A változás június elsejétől hatályos – erősítette meg az új rovatvezető a portálnak.

Az új rovatvezető az online felületen futó G-közép gazdája, valamint a hétvégi magazin társszerkesztője. E pozíciókat Gazda Albert ezután is megtartja.

Gazda Albert 1991 óta dolgozik a médiában. Eleinte a Kurírnak, a Magyar Narancsnak, a Magyar Hírlapnak dolgozott, majd parlamenti tudósítója, aztán gazdasági rovatszerkesztője volt a Világgazdaságnak. 2006-tól az Indexnél a gazdasági, sport (Sport Géza), majd kulturális rovatot vezette. 2011-től lapszerkesztő lett. Az Indextől Uj Péter főszerkesztő távozása után jött el, és mivel épp akkoriban ment el Weyer Balázs és Nádori Péter az Origótól, Gazda lett 2011 novemberétől az Origo főszerkesztője. Innen 2014 februárjában igazolt át a Cinkhez, ahol 2015 szeptemberig, a portál bezárásáig főszerkesztő volt. 2015 decemberében lett a Magyar Nemzet főmunkatársa.

 

Fekete Gy. Attila
Máris elmegy Simicska Magyar Nemzetétől a Népszabadság volt bűnügyese
A Nemzethez négy hónapja igazoló Fekete Gy. Attila Tarjányi Péter induló médiavállalkozásának dolgozik majd.

Kiemelt kép: Berecz Valter/24.hu (archív)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik