Média

Új tévécsatornán indít új talkshow-t az RTL Magyarország

Nádai Anikó, az RTL Gold csatornán induló Anikó #show műsorvezetője
Nádai Anikó, az RTL Gold csatornán induló Anikó #show műsorvezetője

RTL Gold néven új tévécsatornát indít az RTL Magyarország. Búcsúzik viszont a tévétársaság Film+2 nevű filmcsatornája, mivel az induló RTL Gold ennek helyére kerül be. Az új televízió júliustól lesz látható – tudta meg a 24.hu.

Értesülésünket Pécsi Norbert, az RTL Magyarország sajtókapcsolati vezetője is megerősítette. A sajtókapcsolati vezető azt is elárulta, az új tévécsatornán debütál majd teljesen új tartalomként Nádai Anikó önálló talk showja, melynek címe Anikó #show lesz.

Az RTL Gold egyik különlegessége, hogy azon kizárólag az RTL Magyarország hazai gyártású tartalmai lesznek láthatók. Több más ismert korábbi műsor, így a Mónika Show és a Balázs Show összes epizódja is itt lesz látható, de a régi nagy kedvenc gameshow-k, például a Legyen ön is milliomos és A széf is itt képernyőre kerül, ahogyan a Kód, a Kalandra fal és az 1 perc és nyersz című vetélkedő is. Az RTL Gold nézői láthatják majd a Gyertek át szombat este! és a Dr. Tóth korábbi évadait is.

A csatornán teljesen új tartalomként jelentkező Anikó #show-ban Nádai egyébként civil vendégekkel beszélget majd hétköznapi témákról, de a klasszikus talk show műfaji sajátosságaiból adódóan itt sem hiányzik majd a dráma és az érzelem.

Az RTL Gold július 3-án kezdi meg adását a Film+2 helyén.

A Film+2 a 22. legnézettebb csatorna volt

RTL Gold
Az RTL Gold arany felületű új arulcata

A Film+2 testvércsatornája, a szintén RTL-es Film+ a 3. legnézettebb hazai televízió volt a 20. héten, 4,6 százalékos átlagos egész napos közönségarányt ért el, a “kistestvér” Film+2-nek pedig a 22. hely jutott a magyarországi televíziók versenyében a 18-59-es korosztályban a Nielsen Közönségmérés műszerei által mért 0,9 százalékos közönségarányával. Az RTL Magyarország ezt a közönségarányt szeretné még tovább növelni egy karakteres, jól megkülönböztethető hazai műsorokat kínáló csatornával.

Arról, hogy Nádai Anikó új műsort kaphat, már idén márciusban voltak pletykák, de mostanáig nem voltak ismertek a részletek, így a műsor neve és az sem, hogy annak majd egy új RTL-es tévécsatorna biztosít helyet.

Kiemelt kép: Nádai Anikó, az induló RTL Goldon debütáló Anikó #show műsorvezetője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik