Média

Már júniustól a vizes-vb-re hangol a közmédia

a budapesti vizes vb helyszíne
a budapesti vizes vb helyszíne

Az MTVA csütörtökön bejelentette, hogy június 1-jétől sportcsatornája, az M4 Sport új magazinműsorral jelentkezik Bajnokaink címmel.

Ez egy hatrészes sorozat lesz, mely szinopszisa szerint arra tesz majd kísérletet, hogy bemutassa az edzésmunkát, amit a magyar sportolók nap mint nap végeznek a sikerük érdekében. A műsor emellett közelebb hozza a versenyzőket, szülőket, edzőket és történeteiket a nézőkhöz, illetve elősegíti majd a budapesti vizes-vb-re való ráhangolódást.

A műsorban többek között olyan sportikonok lesznek láthatók mint a Verrasztó testvérek, Kenderesi Tamás, Kapás Boglárka, Gangl Edina.

Az MTVA tájékoztatása alapján azt június 8-án jelentik be, hogy kik fogják közvetíteni a vízilabda-torna küzdelmeit, kivel szurkolhatnak a nézők az úszóink sikeréért, és kik lesznek a műsorok szakértői.

A közmédia az interneten a m4sport.hu/fina2017 oldalon közöl majd híreket, információkat a jelentős budapesti sportrendezvénnyel, a vizes-vb-vel kapcsolatban. Az oldalon jelenleg egy számláló emlékeztet arra, hogy 50 nap múlva kezdődik a Fina 2017.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik