Média

Kiderült, dolgozik-e a jövőben Gundel Takács Gábor az Origónak

Gundel Takács Gábor fotó: Hegedüs Róbert
Gundel Takács Gábor fotó: Hegedüs Róbert

Ahogy arról tegnap már beszámoltunk, kizárólagos szerződést kötött Gundel Takács Gábor a NuMuvee nevű műsorgyártó céggel. E szerződés keretében Gundel Takács több tévének is dolgozhat majd, de kizárólag ezen a cégen keresztül, mely jelenleg több televíziós csatornával folytat párhuzamos egyeztetéseket olyan formátumokról, melyek Gundel  Takács vezetésével kerülhetnek műsorra.

Az viszont nem derült ki a tegnapi tájékoztatásból, hogy a szerződés érinti-e a tévésnek az Origo portálnak végzett munkáját, vagyis a jövőben is dolgozik-e az oldalnak a műsorvezető. Ezért erről megkérdeztük az érintettet.

A válasz leegyszerűsítve egy igen:

Mint független televíziós, az Origo számára készített heti egyszeri 8 perces labdarúgóműsort ezután is el fogom készíteni. Továbbra sem politikai pártoknak, hanem a nézőknek szeretnék műsorokat készíteni

– hangoztatta Gundel Takács Gábor, aki márciusban nem sokkal azután igazolt az Origóhoz, hogy kiszállt a Maradj talpon! című műsorból, melynek hosszú éveken át ő volt a műsorvezetője. Az MTVA-tól való távozását azzal indokolta, hogy a hitelességét veszélyeztette volna, ha továbbra is marad a közmédiánál.

A műsorvezetővel tegnap leszerződő NuMuvee 2014 óta szereplője a hazai műsorgyártók piacának. Gyártói a Duna Tv-n korábban látható Játék határok nélkül című műsornak, illetve a Bringasáv című tematikus műsort ők készítik az RTL Klubra, emellett számos műsorformátum kidolgozásán tevékenykednek.

Fotó: Hegedüs Róbert

Ajánlott videó

Olvasói sztorik