Média

Interaktívvá válnak a kerékpáros Grand Tour közvetítések

Különleges második képernyős megoldást vezet be az Eurosport, melynek köszönhetően folyamatosan élőben követhetjük a sportolók biometrikus és egyéb, például GPS adatait is.

Ezt a sportcsatatorna és a CA Technologies szoftverfejlesztő vállalat, több platformra vonatkozó szponzorációs és integrált technológiai együttműködési megállapodása teszi lehetővé. A megállapodás középpontjában egy újfajta második képernyős élményt kínáló alkalmazás áll. Az Eurosport most először a versenyzők adatait tartalmazó élő interaktív térképet is készít az idei Giro d’Italiára és a szezon legrangosabb versenyeire.

Az új eszközöket integrálják az Eurosport mobil- és online alkalmazásába is, így a kerékpárrajongók a mezőny minden egyes momentumát úgy követhetik, hogy közben valós időben megnézhetik az egyes versenyzők aktuális magasságát, sebességét, teljesítményét, pedálfordulatát és pulzusát.

A sportcsatorna az új eszközöket az élő közvetítések illusztrálására is felhasználja majd, hogy a nézők és szakértők minden eddiginél részletesebb információkat kapjanak. Úgy, ahogy ebben a videóban is látszik.

A CA API Management és a CA App Experience Analytics eszközök segítségével az Eurosport most először a versenyzők adatait tartalmazó élő interaktív térképet is készít az idei Giro d’Italiára és a szezon legrangosabb versenyeire. Kattints és nézd meg, hogy működik a rendszer!

Közzétette: Eurosport – 2017. május 12.

Az Eurosport emellett további rövid digitális tartalmakkal egészíti ki a mobil- és online alkalmazás új adatait – az egyes versenyek előzeteseivel és értékeléseivel, a kulcsmozzanatok elemzésével, lassított és zoomolt felvételekkel, illetve az Eurosport új exkluzív, a CA Technologies által szponzorált Sport Explainers sorozatával, amely a sportág legfontosabb pillanatait magyarázza el.

Folyamatosan azt vizsgáljuk, hogyan fejleszthetnénk és egészíthetnénk ki a világ legnagyobb sporteseményeiről szóló közvetítéseinket. A megállapodás és az alkalmazásfejlesztés segítségével idén a kerékpársport legnagyobb versenyeinél éppen ezt tesszük. Tudjuk, hogy a szenvedélyes sportrajongók minden statisztikához és adathoz azonnal hozzá szeretnének férni, és tévéközvetítésünk a CA Technologies-partnerséggel kiegészülve megadja a kerékpárrajongóknak, amire szükségük van

– mondta Peter Hutton, az Eurosport vezérigazgatója, majd hozzátette, hogy ez a digitális átalakulásuk következő lépése.

A rendszer segítségével a rajongók minden eddiginél közelebb kerülnek a mezőnyhöz.

Nézőinknek lehetővé tesszük, hogy egyenesen az akciók közepébe helyezkedjenek, így jobban megértik a versenyt, a versenyzőket, és tanúi, sőt részesei lehetnek a történetnek.

A Grand Tour versenyeinek teljes élvezetéhez az Eurosport alkalmazás Apple, Android és Windows eszközökre ingyenesen letölthető.

A CA Technologies – mint az Eurosport hivatalos szoftver-partnere a kerékpáros Grand Tourokon – márkája megjelenik az Eurosport kapcsolódó platformjain is: az on-air közvetítésekben, az online hirdetésekben és a szponzorált tartalmakban is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik