Média

Nagy változások előtt a TV2 és a SuperTV2

Jön a dupla mennyiségű Jóban Rosszban, és leporol két korábban sikeresnek bizonyuló vetélkedőt a TV2.

Több jelentős változásra is készülhetnek a TV2 főcsatorna és a SuperTV2 nézői. A SorozatWiki azt írja, hogy idén ősztől a SuperTV2-n látható napi szappanopera, a Jóban Rosszban az eddigi egy helyett napi két résszel jelentkezik majd. Mivel Fischer Gábor programigazgató elmondása alapján az egyes részek időtartama változatlan marad, így összesen napi nettó 70 percet kapnak majd a sorozat kedvelői az eddigi 1×35 perc helyett.

Egy másik fontos változás, hogy a TV2 hamarosan visszahozza két, a 2016/2017-es szezonban már sugárzott vetélkedőjét is. Már májusban jön újra a Bumm!, melynek második szezonja tavaly november vége és karácsony között futott a TV2-n, műsorvezetője pedig legutóbb Till Attila volt. A vetélkedő harmadik évada május 22-én indul a TV2-n és hétköznaponként 19:25-kor lesz látható.

A jelenleg ebben az időpontban lévő Extrem Activity-t viszont pihenőre küldik.

Egy másik változás, hogy a TV2 kábelcsatorna programigazgatója a Media Hungary konferencián bejelentette, hogy még idén visszahozzák az 50 milliós játszmát. Ez márciusban került le a képernyőről, ahol két és fél hónapon át volt látható. A visszatérés oka, hogy a blog szerint ez volt a 2016/17-es szezonban a TV2 legnézettebb napi főműsoridős tartalma.

A TV2-vel függ össze az is, hogy Dobó Katával indul egy új tévésorozat a csatornán. A sorozatot az a ContentLAB & Factory készíti az IKO-val közösen, amelyik az RTL Klubon futó A mi kis falunk epizódjait is gyártja.

Kiemelt kép: A Jóban Rosszban című sorozat egyik jelenete

Ajánlott videó

Olvasói sztorik