Média

Új kreatív igazgatója van a FLOW-nak

berkes ákos
berkes ákos
Berkes Ákos lett a kreatív igazgató a FLOW PR-nél.  Elődje politikai kommunikációs vonalon folytatja karrierjét.
Kapcsolódó cikkek

Berkes Ákos kommunikációs szakember hat éve dolgozik az ügynökségnél. Új pozíciójában a social media szolgáltatások koordinálása, marketingkampányok tervezése, illetve a grafikus csapat irányítása tartozik a feladatai közé. Emellett ő vezeti az ügynökség új, startupok imázsépítésével foglalkozó divízióját, az Enginy-t is.

Az elmúlt hat évben Berkes a 2002-ben alakult ügynökség digitális szolgáltatásainak koordinálásáért felelt, emellett aktív szerepet vállalt a FLOW PR által kínált kommunikációs megoldások folyamatos fejlesztésében, és számos pr- és marketingkampány tervezését és megvalósítását irányította.

„Berkes Ákos az elmúlt években vezető közösségimédia-szakértőként és integrált kampányok koordinátoraként már egyaránt bizonyított ügynökségünknél. Szaktudásának és vezetői kvalitásainak köszönhetően változatlan lendülettel folytatni tudjuk a kreatív és a digitális területekhez tartozó szolgáltatásaink ellátását és folyamatos fejlesztését, valamint új startupdivíziónk, az Enginy építését.” – mondta el Sajti Botond, a FLOW PR cégvezető partnere.

A kreatív igazgatói pozícióban Berkes Ákos Halász Ambrust váltja, aki hét év után távozik az ügynökségtől, és politikai kommunikációs vonalon folytatja pályáját.

A FLOW PR-nál jelenleg 43 főállású munkatárs dolgozik, több mint 20 állandó ügyféllel dolgoznak különböző kommunikációs munkákon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik