Média

Nevet vált az Origo két tévécsatornája

tévé távkapcsoló
tévé távkapcsoló

A napokban a nevét New Wave Media Groupra cserélő Origo Media Zrt. tulajdonában lévő LifeNetwork és OzoneNetwork tévécsatornák is névváltásra készülnek.

A névváltásra május elsején kerül sor, ez követően előbbi tévécsatorna LifeTV, míg utóbbi OzoneTV néven lesz elérhető. Várhatóan változik a csatorna arculata, logója is – írta a dtvnews.hu.

A LifeTV életmóddal, gyerekneveléssel, családdal, betegségekkel és gyógyítással, táplálkozással, testátalakítással, szenvedélybetegségekkel, szexuális élettel és az alternatív gyógyászattal foglalkozó tévécsatorna. (Itt vezet ezoterikus témájú műsort Peller Mariann is.)

Az OzoneTV a Föld környezetvédelmi témáival foglalkozik, segít megismerni a körülöttünk lévő világot, a globális folyamatokat és azok lokális hatásait.

Az Ozone 1 millió 850 ezer, a Life 1 millió 950 ezer háztartásban fogható – olvasható a tévécsatornák reklámidejét értékesítő R-Time (az RTL Magyarország tévépiaci kereskedőházának) honlapján.

Indul a Kardashian hasonmáskereső

A LifeTV-vel összefüggő másik hír, hogy a csatorna szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye alapján május 1-jén indul a Kardashian család életét bemutató, A Kardashian sztori című valóságshow a LifeNetworkön. A premier alkalmából a csatorna versenyt hirdetett: keresik Kim Kardashian magyar hasonmását a nézők között. A verseny győztesét stylist, sminkes és fodrász csapat segíti majd a teljes átalakulásban, az eredményt pedig egy profi fotós örökíti meg, valamint az illető a műsorban is bemutatkozhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik