Média

Debrecenbe is benyomul Andy Vajna rádiója

Június elsejétől már Debrecenben is hallható lesz a Rádió 1, mely hálózatba kapcsolódik a Debrecen Rádióval.

Június elsejétől már Debrecenben is Sebestyén Balázs és a Reggeli Show csapata ébreszti majd a hallgatókat, illetve érkeznek a mai slágerek is a jelenleg a Debrecen Rádió által használt 95.0 MHz-re – írja a radiosite.hu a Debrecen Rádiót működtető Debreceni Vagyonkezelő Zrt. közleménye alapján.

A tájékoztatás szerint reggelente a többi Rádió 1 frekvenciához hasonlóan félóránként a legfontosabb helyi hírekkel jelentkezik majd a rádió, délelőtt 10 és 12 óra között pedig a már megszokott helyi műsorok és műsorvezetők várják a hallgatókat játékokkal, hírekkel, információkkal, programajánlatokkal.

A közlemény szerint az együttműködés kölcsönösen előnyös mind a Rádió 1, mind a Debrecen Rádió üzemeltetője számára. A Rádió 1 a debreceniek egyik kedvenc adójára költözhet, míg a debreceni rádió országosan ismert és minőségi műsorokat sugározhat hallgatóinak.

A Rádió 1 hálózata a különféle helyi rádiókkal történő hálózatba kapcsolódásoknak köszönhetően immáron 11 városban és közelében lesz elérhető.  Budapesten kívül Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán, Győrött, a Balatonnál, Szekszárdon, Pakson, Dunaföldváron, Baján és Hevesen is lesz fogható a rádió, és benne a Reggeli Show.

Épp ma írtuk meg, hogy a Debrecen Rádió jelenleg a második leghallgatottabb debreceni rádió, 26,4 százalékos közönségaránya van az Inspira Media Research adatai alapján.

Az Andy Vajna tulajdonában lévő Rádió 1 vételkörzete
Az Andy Vajna tulajdonában lévő Rádió 1 vételkörzete

Ajánlott videó

Olvasói sztorik