Média

Leszedi a képernyőről az Echo TV a Figyelő új főszerkesztő-helyettesét

Szajlai Csaba, Figyelő
Szajlai Csaba, Figyelő

Távozni kényszerül Szajlai Csaba, a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester által Széles Gábor üzletembertől megvásárolt Echo TV műsorvezetője –  tudta meg a 24.hu.

Szajlai a hétfő késő esténként jelentkező Analízis című elemzőműsornak valamint az Energiaközpont című műsornak volt a műsorvezetője.

Szajlait egyébként épp a napokban kinevezték a Schmidt Mária által felvásárolt Figyelő új főszerkesztő-helyettesének, ahová a Széles Gábor féle Magyar Hírlaptól érkezett.

Bár Szajlai neve még most is szerepel az Echo TV honlapján, egy Facebook-poszt alatt az újságíró azt írta tegnap:

Az új vezetőség leszedett a képernyőről.

Szajlai a rendszerszintű pénzügyekre, a költségvetésre és a makrogazdaságra specializálódott gazdasági újságíró. A Magyar Hírlap és az Echo Tv előtt a Magyar Nemzetnél is dolgozott, ahol a belpolitikai és a gazdaságnak volt a vezetője. Azt megelőzően a Világgazdaságnál volt, de megfordult a KÁPÉ című lapnál is. Az újságírás előtt kamarai sajtósként és elemzőként is foglalkoztatták.

Frissítés: Cikkünk megjelenése után Szajlai Csaba jelezte, hogy április 24-én lesz látható utoljára az Echo TV képernyőjén. Hozzátette, jelenleg tárgyalásokat folytat arról, hogy melyik más tévécsatornához megy át.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik