Média

Leveszik a Prime kódolását is

A Prime televízió logója
A Prime televízió logója

Egy hónapig kódolatlanul nézhető a Prime műsora minden MinDig TV néző számára. A csatornanyitás április 6. és május 5. között tart, és körülbelül 750 ezer háztartásra vonatkozik.

Az Andy Vajna TV2 Csoportjához tartozó csatornán országos sorozat- és mozipremiereket, valamint régi klasszikusokat egyaránt láthatnak a nézők a TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásának köszönhetően.

A kódolatlan időszakban adják le például A Szökés új részeit, valamint a Magyarországon most bemutatkozó The Originals – A sötétség kora, valamint a Gotham, a Hawaii Five-0 vagy a Grace Klinika legújabb évadait. Két nappal az amerikai premiert követően, április 6-án 21 órától debütál A Szökés folytatása, megszakítás nélkül.

A Prime a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 17. programhelyen. Abban az esetben, ha a felhasználó a kódolatlan időszakban nem látja a csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik