Média

Volt UPC-s felel mostantól a tévés tartalomért az Invitelnél

Tóth Mónika, Invitel tartalomszolgáltatási vezető
Tóth Mónika, Invitel tartalomszolgáltatási vezető
Megtalálta Müller Mihály utódját az Invitel televíziós műsorterjesztő cég Tóth Mónika személyében.

Tóth Mónika lett az új tartalomszolgáltatási csapatért felelős vezető az Invitelnél, ahol elsősorban a televíziós tartalmakkal kapcsolatos tárgyalásokért és szerződéskötésekért lesz felelős, ezen túlmenően feladatkörébe tartozik a tartalommenedzsment csapat munkájának irányítása és az éves programming stratégia kidolgozása, megvalósítása.

Tóth Mónika elődjéről, Müller Mihályról idén februárban írtuk meg, hogy távozott a nemrég tulajdonoscserén átesett Inviteltől.

Az új inviteles vezető egyébként a konkurens UPC-től érkezett, de az Invitel sem ismeretlen számára, hiszen korábban már több pozícióban is dolgozott ennél a távközlési társaságnál. Tóth mintegy másfél évtizedes szakmai tapasztattal rendelkezik a telekommunikációs szektorban, dolgozott többek között termékfejlesztési, tartalombeszerzési és marketing területen is. Közgazdász diplomáját a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján szerezte, szakmai pályafutását az Invitel jogelődjének számító Vivendi Telecomnál kezdte gyakornokként.

2011-től foglalkozik tartalom menedzsmenttel, termék- és szegmens menedzseri tapasztalatait az Invitelnél, a Telenornál és a UPC-nél szerezte. Az Invitelhez történő csatlakozása előtt a UPC Programming és Content Managereként vett részt a vállalat életében.

Bízunk további sikereinkben és növekedésünkben a tv-piacon, amelyben Tóth Mónikának kiemelten fontos szerepet szánunk. Örömünkre szolgál, hogy csatlakozott az Invitel csapatához és sokéves tapasztalatával, valamint dinamizmusával segíti tévé fókuszú stratégiánk megvalósítását, hogy a családok szolgáltatójaként továbbra is mindenki megtalálja majd nálunk az érdeklődésének megfelelő műsorokat, legyen szó tanulásról, ismeretterjesztésről vagy akár szórakozásról

– fogalmazott Langsteiner Marianne, az Invitel Csoport lakossági és kisvállalati üzletágának vezetője a fejlemény kapcsán.

Érdekes és izgalmas kihívás lesz számomra újszerű szempontokat figyelembe véve felépíteni egy új kommunikációs és tárgyalási stratégiát az Invitel számára. Úgy gondolom, hogy a Liberty Globalnál szerzett tapasztalattal új nézőpontokat, tárgyalási technikákat, és a partnerek másfajta megközelítését oszthatom majd meg a csapattal. Emellett dinamizmus, fiatalos lendület, fáradhatatlan szenvedély és a szakma iránti elkötelezettség is jellemző rám, ami hosszú távon mind-mind a siker és a közös munka alapjai lehetnek

– mondta el Tóth Mónika, az új tartalomszolgáltatási vezető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik