Média

“Kikódol” két tévécsatornát a Mindig TV

tv tévé
tv tévé

Az Antenna Hungária műsorszóró vállalat és az SPT Networks CE, valamint a Bonum TV médiaszolgáltatók közötti megállapodás értelmében április 3. és 17. között két hétig kódolatlanul érhető el az AXN filmcsatorna műsora minden MinDig TV néző számára a 16. programhelyen a B jelű országos lefedettségű multiplexen, míg a vallási tematikájú Bonum TV április 1-je és 28-a közötti négy hétben lesz kódolatlanul elérhető a 74. csatornán a digitális földfelszíni rendszeren az E jelű multiplexen.

A két csatorna élő műsora emellett a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti időszakokban.

A Bonum Tv csatornanyitása érinti a húsvéti időszakot is, amikor élőben, magyar nyelven, tolmácsok és szakértők közreműködésével közvetítik majd Ferenc pápa húsvéti programjait, szentmiséit. A nagyhét leglátványosabb eseményét, a Via Crucist szinkrontolmács közreműködésével nagypénteken este 21 órától sugározza a katolikus televízió, mely egyébként minden szerdán és vasárnap élőben kapcsolja a Vatikánt.

A kéthetes időszakban az AXN országos tévépremier sorozatokkal és népszerű filmekkel várja nézőit. (A csatorna egyébként a konkurens UPC Direct műholdas rendszerén is kódolatlanul érhető el több mint egy hónapon át.)

Abban az esetben, ha a néző nem találja a fenti csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik