Média

Több mint egy hónapig kódolatlan az AXN

sherlock axn
sherlock axn

Március 31-én péntek reggel 8 órától május 2. 8 óráig kódolatlanul fogható az AXN akciócsatorna a UPC Direct műholdas tévészolgáltatónál a 48-as programhelyen.

Ez alatt a 32 nap alatt az érdeklődők belenézhetnek az idehaza eddig még nem látott részekkel április 4-én visszatérő kultikus, amerikai krimisorozat, a Gyilkos elmék legújabb, 12. évadába, illetve ugyanezen a napon, szintén országos tévépremierként debütál a Váltságdíj című akció-krimisorozat, Luke Roberts (Trónok harca, Fekete vitorlák) főszereplésével. Nem sokkal később, április 10-én tér vissza minden idők leghíresebb detektívpárosa, Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) és Dr. John Watson (Martin Freeman). A Sherlock című angol krimisorozat három epizódból álló, hazánkban kizárólag az AXN műsorán látható negyedik évadában a régmúlt sötét titkaira derül fény.

Érkezik a Kékpróba második évada és új részekkel jelentkezik az Intelligence – A jövő ügynöke című sorozat is., de április 14-től az Alkonyattól pirkadatig harmadik évada is látható lesz. A csatorna húsvéti filmkínálatában a Marvel képregények alakjai is feltűnnek, április 14-én a Hulk, míg április 15-én A csodálatos Pókember 1., majd április 16-án A csodálatos Pókember 2. része kerül a képernyőre.  Az ingyenes hónap végén a UPC Direct előfizetőit A Karib-tenger kalózai hívják kalandra, premierként érkezik ugyanis A Karib-tenger kalózai – A Fekete Gyöngy átka, A Karib-tenger kalózai 2. – Holtak kincse, A Karib-tenger kalózai – A világ végén és A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik