Média

Filmbox-szolgáltatással bővít a Telekom

Filmbox
Filmbox
Az SPI/Filmbox mozifilm- és televíziós műsor szolgáltató lekérhető filmeket tartalmazó on-demand szolgáltatása bekerül a Magyar Telekom tartalomkínálatába.

A Magyar Telekom ezentúl a MoziKlub sVoD (azaz előfizetéses, lekérhető internetes videotéka) szolgáltatásában hozzáférést kínál  a FilmBox OnDemand (OD)-hez.

A FilmBox OnDemand egyedi válogatást tartalmaz a FilmBox videótárából, mely a FilmBox csatornáiról származó mozifilmekből, tévéműsorokból és sorozatokból áll.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy nem csupán csatornáinkat, de legújabb on-demand szolgáltatásunkat is felkínálhatjuk a Telekom előfizetőinek. A FilmBox OD-vel nézőinknek a hagyományos televíziós csatornákon felül, non-lineáris módon is hozzáférést biztosítunk felsőkategóriás tartalmakhoz, amik bármikor nézhetőek, amikor az ügyfelek szeretnék

– mondta el Fülöp Tamás, az SPI International/Filmbox regionális operatív igazgatója.

A MoziKlub (sVoD szolgáltatás) elérhető a Magyar Telekom TV GO platformján is, így az oda bekerült FilmBox OD tartalomkínálatát az előfizetők bárhol, bármikor megnézhetik, akár táblagépen, laptopon vagy mobiltelefonon is – tette hozzá Rajki Annamária, a Magyar Telekom Média és tartalom menedzsment osztályának vezetője.

Az SPI International jelenleg a világ 41 országban van jelen, összesen 34 tévécsatornával és VoD könyvtárral, valamint 25 millió előfizetővel rendelkezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik