Média

Újabb bukás a TV2-nél: megszűnik Jakupcsek új műsora

Nem folytatódik a nemrég indult Egymás szemében című műsor Jakupcsek Gabriella műsorvezetésével.

Nem hozta a várt nézettséget az Egymás szemében című békítő show, melynek műsorvezetője Jakupcsek Gabriella volt. A műsor ezért mindössze öt adás után március végén lekerül a TV2 képernyőjéről – írja a Sorozatwiki, mely emlékeztetett, hogy a megszűnő műsor a TV2 február 27-én életbe lépett tavaszi műsorrendjének kezdetén került először képernyőre, csakúgy mint három új saját gyártású műsor és egy új amerikai sorozat. Az Egymás szemében show-hoz hasonlóan azonban ezek sem hozták az elvárható nézettséget, mivel csak az Ördög Nóra műsorvezetésével készülő Vigyázat, gyerekkel vagyok! tud elfogadható eredményeket felmutatni. A Detektív Bt. – A nyomozócsalád viszont olyan csapnivalóan indított, hogy mindössze két rész után le is kellett venni a képernyőről. Ahogyan most Jakupcsek Gabriella műsora is véget ér, azaz a blog szerint idő előtt.

A Sorozatwiki ugyanis úgy tudja, hogy a műsor eredetileg hétrészes lett volna. A TV2-nél azt mondták a blognak, hogy csak öt adást rögzítettek és ezek képernyőre is kerülnek, utána viszont valóban nem folytatódik a produkció. Így március 27-én lesz az Egymás szemében utolsó adása.

A TV2 tavaszi műsorstruktúrájával függ össze az is, hogy a Ripost című bulvárműsor indulását már kétszer is elhalasztották, pedig maga a vezérigazgató, Dirk Gerkens harangozta be annak február végi elindulását. A műsort az Ómolnár Miklós főszerkesztette Ripost című sajtótermékkel együttműködve készítenék, feltéve, hogy valaha is képernyőre kerül.

Az idén januárban derült ki, hogy Jakupcsek Gabriella a TV2-nél tér vissza a televíziózáshoz, miután 2015 decemberében váratlanul kirúgták őt a közmédiától.

Egyébként Jakupcsek már idén februárban azt mondta, nem tervez hosszú távra a TV2-vel.

A megszűnő békítő show-ról írt korábbi műsorkritikánkért ide kattintson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik