Média

Másodjára sült fel a TV2 a Riposttal

Ripost print
Ripost print
Maga Dirk Gerkens vezérigazgató harangozta be az újsággal közös műsor indulását. Ma jár le a második határidő, mégse indul.

Egy idén februári sajtótájékoztatón maga Dirk Gerkens, a TV2 Média Csoport vezérigazgatója jelentette be, hogy frigyre lép a TV2 az Ómolnár Miklós főszerkesztette Riposttal. Vagyis a bulvárportállal és a hozzá kapcsolódó napilappal szövetkezve Andy Vajna tévécsatornájánál Ripost címmel indítanak új műsort, amely része lesz a TV2 február 27-én megújuló műsorstruktúrájának.

A sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy a műsort, benne a beígért sztárhírekkel, hétfőtől péntekig láthatják a tévénézők. Egyébként már a bejelentést hetekkel megelőzően látni lehetett Ómolnár Miklóst, a Ripost főszerkesztőjét a TV2 Róna utcai gyártóbázisán. Már ekkor elkezdődtek a találgatások, milyen lesz az együttműködés közte és Kökény-Szalai Vivien között, hiszen Ómolnár korábban a Story Magazinnak volt az első embere, ám a helyét a Story élén egy időre az azóta már a TV2 hír és infotainment műsoraiért egyaránt felelős igazgatójaként ismert Kökény-Szalai vette át, kapcsolatuk pedig egy ideig nem volt teljesen felhőtlen.

Február 27. helyett március 13.

Végül február végén nem indult el a műsor, a TV2 pedig újabb céldátumot említett a Sorozatwiki blognak a műsor indulásáról: március 13-át.

Azonban hiába érkezett el a póthatáridő, a Ripost nem szerepel a csatorna e heti programjai között, és TV2-s forrásaink is azt jelezték, továbbra sem tud képernyőre kerülni az új műsor.

Nem először fordul elő ilyesmi a TV2-vel

Szerettük volna megtudni, hogy mi a késedelem oka, illetve hogy van-e újabb határidő, vagy mégis a Sorozatwiki korábbi cikke a mérvadó, amely szerint egyáltalán nem indul el a műsor, de kérdéseinkre egyelőre nem érkezett válasz.

Az ügy azért is érdekes, mert nem először sülnek fel a TV2-nél műsorindítással mostanában. Szinte szó szerint ugyanez történt az 1/1 Azurák Csabával című műsorral is. A műsorról már tavaly tavasszal nyilatkozott Gerkens a sajtóban, majd 2016 nyarán még őszre ígérték az indulását, aztán újabb és újabb póthatáridőket jelöltek meg, mire végül a műsor idén februárban jelentős késéssel elindulhatott. Az Azurák-műsor körüli késedelemért amúgy Pumer Imre gyártási igazgatót hibáztatták, aki tavaly decemberben távozott a médiavállalattól. A hónapokkal ezelőtti távozása miatt a mostani sorozatos fiaskóért már nehéz lenne őt okolni.

Hamarosan

Egyébként a TV2 honlapja alapján valószínűleg még reménykednek abban, hogy előbb-utóbb el tud indulni a bulvárműsor, mert a műsoradatlapok között pár sort írnak róla.

Ez egy bátor, sőt néha pimasz tévéműsor a hétköznapok színes titkairól. A sztárvilág napi krónikája, divattrendek, szerelem és babahíradó, minden mi megérint, aminek örülünk vagy ami bosszant a hétköznapokban. Egy tévé műsor, amiben a borús témák közben is süt a nap, ami mindig látja a fényt az alagút végén.

Az is kiderül, hogy a magazinműsor 21 perces lesz, a tervezett indulási időpontja pedig “hamarosan…”

A TV2-vel összefüggő másik mai hír, hogy bírósági végrehajtást rendeltek el a tévétársaságnál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik