stumpf andrás MTI Fotó: Czimbal Gyula
Média

Stumpf András visszatér Borókaiékhoz

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2017. 03. 09. 10:04

A 24.hu megerősítést nyert információi szerint heteken belül ismét a Heti Válasznál dolgozik majd Stumpf András, a Mandiner.hu főmunkatársa.
Korábban a témában:

Már áprilistól ismét a Heti Válasznál dolgozik majd Stumpf András, a Mandiner.hu főmunkatársa.

Stumpf 2015-ig egyszer már dolgozott a Borókai Gábor főszerkesztette Heti Válasznál, ezután ment át a Mandinerhez.

Szerda reggel telefonon értük utol Borókai Gábort megerősítésért, de ő azt kérte, hívjuk fel inkább Stumpfot. Ő végül megerősítette az információt:

Noha vártam volna még a nyilvánossággal, tekintve, hogy ezekben a percekben is nagy erőkkel és élvezettel dolgozom a Mandiner számára készülő anyagokon, újságíróként nem lehetek meglepve, milyen gyorsan terjednek a hírek. A hír tehát igaz: áprilistól a Heti Válasznál folytatom. Az ok pofonegyszerű: kedvező ajánlatot kaptam a laptól, amely első munkahelyem volt, amelynél több mint tíz évet töltöttem, amelynek gárdáját emberileg és szakmailag is nagyra tartom. A Mandinernél töltött két évem szintén rengeteg hasznos tapasztalattal és emberi-szakmai kapcsolattal gazdagított, amelyeket továbbra is ápolni fogok. Egyszerűbben: a Mandiner már Ufi kora óta a szívem csücske és az marad a továbbiakban is.

Stumpf András 2004-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen német-kommunikáció szakon szerzett diplomát, ezután lett a Heti Válasz munkatársa. 2015 márciusában ment át a Mandinerhez. Szélesebb ismertséget interjúi és publicisztikái biztosítottak a számára, de emellett különféle televíziós vitaműsorokban is gyakorta szerepel. 2009-ben Junior Prima Díjat, 2013-ban Minőségi Újságírásért-díjat kapott.

A leadott pénzügyi beszámolók alapján a Nyerges Zsolt tulajdonában lévő Infocenter.hu Média Zrt. és a Simicska Lajoshoz kötődő Mahir Zrt. tulajdonában lévő Heti Válasz Lapkiadó 2015-ös nettó értékesítési árbevétele 878 millió forint volt, adózott eredménye közel 18 millió forintot tett ki. A Heti Válasz példányszáma 12 ezer körül jár.

A Mandiner Kft. 27 millió forintos árbevétel mellett 29 millió forint veszteséggel zárt. Ez utóbbinak négy magánszemély, Rajcsányi Gellért, Juhász Gábor, Balogh Ákos Gergely és Skrabski Fruzsina a tulajdonosa.

Kiemt kép: Stumpf András. MTI Fotó: Czimbal Gyula
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Harry Potter author J.K Rowling attends the world premiere of Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 in central London on July 7, 2011.  Thousands of Harry Potter fanatics screamed for the stars of the epic movie series as they hit the London red carpet for the final film's world premiere.
AFP PHOTO / CARL COURT / AFP PHOTO / CARL COURT
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.