stumpf andrás MTI Fotó: Czimbal Gyula
Média

Stumpf András visszatér Borókaiékhoz

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2017. 03. 09. 10:04

A 24.hu megerősítést nyert információi szerint heteken belül ismét a Heti Válasznál dolgozik majd Stumpf András, a Mandiner.hu főmunkatársa.
Korábban a témában:

Már áprilistól ismét a Heti Válasznál dolgozik majd Stumpf András, a Mandiner.hu főmunkatársa.

Stumpf 2015-ig egyszer már dolgozott a Borókai Gábor főszerkesztette Heti Válasznál, ezután ment át a Mandinerhez.

Szerda reggel telefonon értük utol Borókai Gábort megerősítésért, de ő azt kérte, hívjuk fel inkább Stumpfot. Ő végül megerősítette az információt:

Noha vártam volna még a nyilvánossággal, tekintve, hogy ezekben a percekben is nagy erőkkel és élvezettel dolgozom a Mandiner számára készülő anyagokon, újságíróként nem lehetek meglepve, milyen gyorsan terjednek a hírek. A hír tehát igaz: áprilistól a Heti Válasznál folytatom. Az ok pofonegyszerű: kedvező ajánlatot kaptam a laptól, amely első munkahelyem volt, amelynél több mint tíz évet töltöttem, amelynek gárdáját emberileg és szakmailag is nagyra tartom. A Mandinernél töltött két évem szintén rengeteg hasznos tapasztalattal és emberi-szakmai kapcsolattal gazdagított, amelyeket továbbra is ápolni fogok. Egyszerűbben: a Mandiner már Ufi kora óta a szívem csücske és az marad a továbbiakban is.

Stumpf András 2004-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen német-kommunikáció szakon szerzett diplomát, ezután lett a Heti Válasz munkatársa. 2015 márciusában ment át a Mandinerhez. Szélesebb ismertséget interjúi és publicisztikái biztosítottak a számára, de emellett különféle televíziós vitaműsorokban is gyakorta szerepel. 2009-ben Junior Prima Díjat, 2013-ban Minőségi Újságírásért-díjat kapott.

A leadott pénzügyi beszámolók alapján a Nyerges Zsolt tulajdonában lévő Infocenter.hu Média Zrt. és a Simicska Lajoshoz kötődő Mahir Zrt. tulajdonában lévő Heti Válasz Lapkiadó 2015-ös nettó értékesítési árbevétele 878 millió forint volt, adózott eredménye közel 18 millió forintot tett ki. A Heti Válasz példányszáma 12 ezer körül jár.

A Mandiner Kft. 27 millió forintos árbevétel mellett 29 millió forint veszteséggel zárt. Ez utóbbinak négy magánszemély, Rajcsányi Gellért, Juhász Gábor, Balogh Ákos Gergely és Skrabski Fruzsina a tulajdonosa.

Kiemt kép: Stumpf András. MTI Fotó: Czimbal Gyula
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Local demonstrators march with a flag with the image of Russian President Vladimir Putin and Hungarian Prime Minister Viktor Orban close to the headquarter of the governor FIDESZ party at Heroes Square as students, teachers of the Central European University and their sympathizers protest in downtown Budapest on April 9, 2017. 
Hungarian lawmakers approved legislation that could force the closure of a prestigious Budapest university founded by US billionaire investor George Soros, sparking fresh protests. The English-language Central European University (CEU), set up in 1991 after the fall of communism, has long been seen as a hostile bastion of liberalism by Prime Minister Viktor Orban's government.  / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.