Média

A Miniszterelnökségtől igazolt a TV2

miniszterelnökség
miniszterelnökség
Fürst-Borsos Ádám korábban a Klubrádiónál is dolgozott sporthír-olvasóként, de dolgozott már a Blikknél és a Lánchíd Rádiónál is. Az elmúlt két és fél évet az államigazgatásban, a Miniszterelnökségen töltötte.

TV2 Hírigazgatóságának kommunikációs menedzserévé nevezték ki február 27-i hatállyal Fürst-Borsos Ádámot, aki az elmúlt két és fél évben a TV2 közleménye szerint az államigazgatási kommunikáció területén dolgozott. Bár nem nevesítik, hogy pontosan hol, úgy tudjuk, Fürst-Borsos a Miniszterelnökségről érkezik a Róna utcába.

A 39 éves, bölcsész diplomáját a Pázmány Péter Tudományegyetemen szerző kommunikátor az államigazgatás előtt a Magyar Televízióban, a Gazdasági és Lánchíd Rádiónál dolgozott műsorkészítőként, illetve hírszerkesztőként, vezetőként szerzett tapasztalatokat a Magyar Nemzetnél és a Blikknél is. Bár azt nem említi a TV2 közleménye, úgy tudjuk, Fürst-Borsos a Klubrádiónál is dolgozott a 2000-es évek elején: az ő feladata volt a sporthírek ismertetése.

A TV2 azzal magyarázta a kinevezést, hogy szeretnék a televízió hírműsoraihoz tartozó kommunikációt hatékonyabbá tenni.

A kereskedelmi televíziónál meglehetősen nagy személyi változások vannak ezekben a hetekben. A napokban írtuk meg, hogy a TV2 Zrt. igazgatóságba új igazgatósági tagokat neveztek ki, közöttük Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester-vállalkozó egyik támogatottját, Antal Kadosa Adorjánt.

 

 

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik