Média

A legtöbb helyen kódolatlan lesz az HBO3

HBO 3
HBO 3
Kódolatlan időszakot tart az HBO3 a következő napokban. Ez alatt az időszak alatt szinte minden szolgáltatónál díjmentesen nézhető a máskor fizetős prémium csatorna.

Az HBO3 most hétvégén, február 18-án szombat reggel 6 órától február 21. kedd reggel 6 óráig kódolatlanul is elérhetővé válik a legtöbb hazai tévészolgáltatónál.

A három nap alatt több HBO-premier közül válogatnak a nézők. Az egyik a Liane Moriarty bestseller könyvén alapuló 7 részes minisorozat, a Hatalmas kis hazugságok, amelyben Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoe Kravitz, Alexander Skarsgaard és Adam Scott alakítják a főbb szerepeket.

A másik premier Pete Holmes, az új komikus nemzedék tagjának új sorozata, a Megborulva (Crashing). A történet a stand-up komikusról szól, akit neje megcsal, így New York-i kollégákhoz „menekül”, hogy átértékelje kapcsolatukat és eddigi életét a kellemetlen ajtónyitás után.

Tovább folytatódik Lena Dunham Golden Globe és Emmy-díjas sorozata, a Csajok (Girls) is. Az HBO sorozatában egy New Yorkban élő, a húszas éveik derekán járó baráti társaságba csöppenünk, akik a hatodik évadra már egyre jobban érzik vállukon a felnőtté válás súlyát. Hannah, Marnie, Jessa és Shoshanna már sok mindenen keresztülmentek együtt, és nézeteltéréseik ellenére is közösen próbálják leküzdeni a nehézségeket – több-kevesebb sikerrel. Az új epizódok előtt vasárnap délután egy maraton keretében megtekinthető a teljes 5. évad is.

A premierek mellett több maratonnal is készülnek. A rajongók szombaton délután megnézhetik Jay és Mark Duplass valós élethelyzeteken alapuló komédiáját, az Együttlétet (Togetherness). A sorozat két, egy fedél alatt élő, harmincas pár mindennapjait mutatja be, akik álmaik mellett kis híján egymást is az őrületbe kergetik, de igyekeznek megőrizni a harmóniát és barátságukat.

Szombat este Sarah Jessica Parker és Thomas Haden Church dramedyje, a Válás (Divorce) érkezik. A történet a középkorú Frances körül bonyolódik, aki egy felismerést követően bejelenti férjének, hogy annyi év házasság után most mégis szeretne elválni. Hamarosan megtapasztalja, hogy az újrakezdés nehezebb, mint azt gondolta. A kapcsolati válság a tinédzser gyerekeiket is megviseli. Szerencsére a barátaik mindkettőjükben tartják a lelket, míg talpra nem állnak.

Vasárnap a többszörös Emmy-díjas és 3 Golden Globe díjra jelölt alkotás, az Olive Kitteridge jön a képernyőre. Az HBO négyrészes minisorozata egy látszólag békés, nyugodt New England-i városka lakóinak életébe nyújt bepillantást. A széria huszonöt esztendőt ível át, melynek középpontjában a középiskolai matektanár, Olive Kitteridge áll, aki elmondja édes és vicces, ugyanakkor borzasztóan szomorú történetét. A sorozat a Pulitzer-díjas Elizabeth Strout regényéből készült, többek között Tom Hanks producersége mellett. A címszerepet az Oscar-díjas Frances McDormand játssza.

Hétfőn ismét egy Emmy- és Golden Globe díjas minisorozat, a Mildred Pierce kerül műsorra. James M. Cain 1941-es klasszikus regényének adaptációjában az Oscar-díjas Kate Winslet alakítja a főszerepet. Az ötrészes minisorozat a gazdasági világválság éveiben játszódik: egy kétgyermekes családanya magára marad lányaival, lehetetlent nem ismerve küzd az egyedülálló anyasággal járó felelősséggel és a külvilág elvárásaival, a maga korában egyedülállóan független nő keményen dolgozik saját maga és családja boldogulásáért. A történet bemutatja a Mildred és rajongással szeretett, követelőző lánya, Veda (Evan Rachel Wood) közötti különleges anya-lánya kapcsolatot, valamint az életében meghatározó szerepet játszó, mihaszna férfiakhoz – többek között szeretőjéhez, Monty Beragonhoz (Guy Pearce) és exférjéhez, Bert Pierce-hez (Brian F. O’Byrne) – fűződő bonyolult viszonyát.

Ezenkívül a kódolatlan hétvégén olyan alkotásokba is betekintést lehet nyerni mint az Aranyélet, a Tracey Ullman Show, a Szilícium-völgy, Az alelnök, A biznisz, a Manchester sötét oldalán, a Sírhant művek és még sok más film.

 

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik