Média

Újabb Vajna-csatornák kerülnek be a DIGI-hez

Bár már néhány a tavaly indított új TV2-csatornák közül eddig is elérhető volt a műsorterjesztő cég műholdas és kábeles rendszerén, a lista most tovább bővül.

A DIGI digitális kábeltévé rendszerének előfizetői számára mától a TV2, a SuperTV2, a Mozi+ és a Prime mellett a szappanoperákat vetítő Izaura TV, a Zenebutik nevű zenecsatorna, továbbá az életmód tematikájú FEM3, és a Chili TV nevű gasztrocsatorna, valamint a Kiwi TV nevű mesecsatorna, és a Humor+ szórakoztató jellegű csatorna is megjelenik. Az analóg kábeltévések számára a négy meglévő csatorna mellett a Humor+ jelenik meg újként. A műholdas tévé-előfizetők február közepétől választhatják az Izaura TV, a Zenebutik, a Chili TV, a FEM3, a Kiwi TV és a Humor+ kínálatát.

A TV2 Zrt. keddi tájékoztatása alapján a Teszári Zoltán nevével fémjelzett televíziós műsorterjesztőcéggel kötött megállapodásnak köszönhetően idén februártól a TV2 csatornacsalád csaknem összes adója elérhetővé vált mindegyik nagy magyarországi szolgáltató kínálatában.

A Nielsen legfrissebb adatai alapján a TV2 99,9 százalékos, a SuperTV2 80,2 százalékos, a Mozi+ 74,3 százalékos, a Prime 80,5 százalékos, az Izaura TV 43,6 százalékos, a Zenebutik 44,2 százalékos, a FEM3 35 százalékos, a Chili TV 45,3 százalékos, a Kiwi TV 30,5 százalékos, a Spíler TV 44,9 százalékos, míg a Humor+ 47,4 százalékos elvi (technikai) lefedettséggel bír Magyarországon – azaz a háztartások ekkora százalékában érhetők el a felsorolt csatornák. A DIGI-vel kötött megállapodásnak köszönhetően viszont rövidesen újabb ugrás várható a csatornák technikai elérésében.

 

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik