Média

Full HD-ra váltott a PR-Telecom

gyerekek a tévé előtt
gyerekek a tévé előtt

Péntek óta full HD felbontásban is elérhető az HBO MaxPak filmcsomag mind az öt csatornája a PR-Telecom digitális kábeltévé rendszerén.

A 24 órában sugárzó prémium filmcsatornák az alábbi programhelyeken és frekvencián lettek elérhetők a távközlési szolgáltatónál, melynek honlapján egyébként kiemelték, hogy az újítás nem jár áremeléssel.

  • HBO HD – 55-ös programhely (354 MHz)
  • HBO2 HD – 56-os programhely (354 MHz)
  • HBO3 HD – 57-es programhely (354 MHz)
  • Cinemax HD – 58-as programhely (354 MHz)
  • Cinemax 2 HD – 59-es programhely (354 MHz)

Honlapjukon az újítást azzal magyarázzák, hogy a piaci trendek manapság egyre inkább megkövetelik a jó minőségű, HD műsorelosztást, mivel a HD Ready, valamint a Full HD megjelenítésre alkalmas televíziókészülékek száma egyre inkább növekszik a magyarországi háztartásokban is, ezen készülékek azonban csak akkor nyújtják a legjobb élményt és képminőséget, ha azon HD tartalmat jelenítenek meg.

Azt is írják, hogy minden HBOPak és MaxPak előfizető díjmentesen hozzáférhet az HBO online videotárához az HBO GO-hoz is.

Amúgy ez az a távközlési szolgáltató, amelyik korábban elsőként vette ki televíziós kínálatából a HírTV-t. A bíróság azonban utólag egy ideiglenes intézkedéssel arra kötelezte a céget, hogy tegye vissza a hírcsatornát a csatornalistába.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik