Média

Öttusával erősít az Eurosport

Eurosport
Eurosport
A nemzetközi sportcsatorna megállapodást kötött a Nemzetközi Öttusa Szövetséggel. Ennek keretében a csatorna 2017-ben közvetíti a sportág legjelentősebb versenyeit a különböző képernyőin.

Az egy évre szóló páneurópai megegyezés tartalmazza a legfontosabb eseményeket. Olyanokat mint a júniusban Litániában megrendezendő 2017-es Világkupadöntő és az augusztusi Világbajnokság Egyiptomban.

A partnerségnek köszönhetően az Eurosport nézői a sportág olyan kiemelkedő alakjait láthatják rendszeresen a képernyőkön mint az orosz Alexander Lesun, vagy a jelenlegi olimpiai bajnok ausztrál Chloe Esposito illletve a legjobb magyar öttusázók, Földházi Zsófia, Kovács Sarolta, Marosi Ádám, Kasza Róbert vagy Demeter Bence.

A Nemzetközi Öttusa Szövetséggel kötött megállapodás egyben azt is eredményezi, hogy a 2020-as tokiói olimpiai játékokon szereplő sportágak több mint felét fogja közvetíteni az Eurosport az elkövetkező 12 hónapban. Ezzel a csatorna lehetőséget biztosít a nézők számára, hogy kedvenc sportolóik pályafutását egész évben követhessék az olimpiai játékokra való hosszú távú készülődés jegyében. A közvetítési jogok mellett a megállapodás kitér arra is, hogy a felek szorosan együttműködnek a sportág népszerűsítése érdekében.

A 2017-es UIPM Világkupa sorozat február 24-26-án veszi kezdetét Los Angelesben, a csúcspontja pedig a vilniusi Világkupa döntő lesz, június 23-26-ig, amely a megállapodás értelmében az első Eurosport által közvetített esemény is lesz.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik