Média

Indul a Central Médiaakadémia online újságíróképzése

Részese akarsz lenni egy folyton pörgő, kreatív közösségnek, ahol még a hétfők sem utálatosak? Ahol nincs olyan, hogy Nem Történik Semmi? És ahol a Szürke Hétköznap csak hallomásból ismert fogalom? Van két jó hírünk. Az egyik: indul az online újságíróképzés.

És akkor a másik jó hír:

Az ország egyik vezető hírportáljának gyakorlott újságírói mutatják meg neked a tutit. Például azt, milyen címet adj az írásodnak, hogy azt ezrek kattintsák le. Vagy, hogy mit kell tenned azért, hogy a Google a te cikkedet dobja ki elsőnek. És mi kell ahhoz, hogy MINDENKI a te cikkedet posztolja szanaszét a Facebookon.

A Central Médiaakadémia online újságíróképzésében elméleti és gyakorlati órákon is részt kell venned. Az elméleti órákon megmutatjuk neked az online hírszerkesztés alapszabályait és azt, hogyan változnak át a klasszikus műfajok az online térben. Feladatokat kapsz, megcsinálod, az újságírók pedig töviről hegyire kielemzik azokat. De a lényeg csak ez után jön: az elméleti fejtágítás után 2×2 hét gyakorlat következik a szerkesztőségekben, ahol a munkádat személyes mentorok segítik.

Jelentkezz, ha:

– követed a közélet eseményeit,

– egyetemistaként azon gondolkodsz, hol akarsz elhelyezkedni és/vagy

– szabadúszó, független, értelmiségi grafomán gondolkodó vagy,

– úgy érzed, közel áll hozzád a 24.hu és/vagy nlc.hu stílusa.

Jelentkezési határidő: 2017. február 15.

Küldj egy önéletrajzot és egy 2 perces videót.
További részleteket a képzéssel kapcsolatban ezen az oldalon találsz!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik